Viziteaza magazinul FarmaBlu.ro pe ShopMania vezi produsele la promotie

Producatori

Termeni si conditii

Definitii

 

Termenii "FarmaBlu.ro", “FarmaBlu” "site-ul", "A&B PHARM CORPORATION S.R.L.", "noi", "A&B PHARM CORPORATION" reprezinta SC A&B PHARM CORPORATION S.R.L. si serviciile sale oferite prin site-ul www.FarmaBlu.ro   

 

 

 

 

 

Farmablu - farmacie online este marca inregistrata a A&B Pharm Corporation cu nr. M2009/002980.  

 

SC A&B PHARM CORPORATION S.R.L. are sediul social in Brosteni, Bahna, Neamt si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J 27/16/2004, cod unic de inregistrare 16045190., atribut fiscal RO.   

 

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.FarmaBlu.ro, indiferent de motiv. Prin termenul de “Membru” FarmaBlu intelegem troate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont personal pe site-ul www.FarmaBlu.ro, inregistrandu-se pe baza de adresa de e-mail.   

 

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.   

 

Acceptarea contractului de utilizare  

Acest contract se aplica site-ului www.FarmaBlu.ro, serviciilor si continutului acestuia.  

Site-ul FarmaBlu.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul FarmaBlu.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. FarmaBlu poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului FarmaBlu.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.   

 

Descrierea serviciilor  

Site-ul FarmaBlu.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: informatii din domeniul sanatatii, forumuri, servicii de promovare web, continut personalizat, cataloage de produse famaceutice si parafarmaceutice. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate.  

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile FarmaBlu.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative FarmaBlu.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de Membru FarmaBlu.ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar FarmaBlu.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.   

 

Obligatii la inregistrare  

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul FarmaBlu.ro, va obligati sa:  

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si  

2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, FarmaBlu are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului FarmaBlu.ro. 

  

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii  

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. A&B PHARM CORPORATION nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. A&B PHARM CORPORATION nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerarea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). A&B PHARM CORPORATION si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile produselor fara o notificare prealabila. A&B PHARM CORPORATION nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.FarmaBlu.ro.   

 

A&B PHARM CORPORATION nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de A&B PHARM CORPORATION oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de A&B PHARM CORPORATION de la acest client cu referire la comanda reclamata .   

 

Limitarea raspunderii pentru preturi  

Preturile prezentate includ TVA (9% sau 24% ), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.   

 

Limitarea raspunderii pentru livrare  

Farmablu livreaza comenzi pe teritoriul Romaniei precum si al urmatoarelor tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Ceh─â, Danemarca, Estonia, Finlanda, Fran╚Ťa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, ╚Ü─ârile de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania , Suedia, Elve╚Ťia, Marea Britanie.  A&B PHARM CORPORATION isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Taxele de transport sunt variabile, in functie de greutatea coletului, dimensiuni si adresa de destinatie. Pentru toate expeditiile, modulul de comanda calculeaza automat taxele de transport. Valoarea taxei de transport si modalitatea de calcul a acesteia este evidentiata in sectiunea “Ghid de cumparare produse”  

  

În cazul în care, din motive independente de A&B PHARM CORPORATION SRL, care includ: incendii, explozii, inunda╚Ťii, epidemii, greve, ac╚Ťiuni guvernamentale, r─âzboi, acte de terorism, proteste, r─âscoale, tulbur─âri civile sau alte cauze de for╚Ť─â major─â ╚Öi/sau caz fortuit, conform dispozi╚Ťiilor legale în vigoare, se înregistreaz─â întârzieri în livrarea produselor sau anularea livr─ârilor, r─âspunderea A&B Pharm Corporation SRL este înl─âturat─â.

  

În cazul în care clientul nu este g─âsit la adresa men╚Ťionat─â, curierul nostru va reveni doar o dat─â,dup─â ce va restabili contactul cu clientul; în cazul în care nici la revenire nu este g─âsit clientul, comanda va fi anulat─â ╚Öi produsul returnat la sediu, clientul urmând s─â suporte costurile unei noi livr─âri, indiferent de valoarea produselor comandate.  

 

 

Durata contractului:
a) Durata contractului este nedeterminat─â.
b) Contractul înceteaz─â în momentul în care livrarea a fost efectuat─â, iar clientul a semnat de primire pentru produsele livrate.
c) Contractul poate fi denun╚Ťat de A&B Pharm Corporation SRL pentru nerespectarea condi╚Ťiilor contractuale, clientul fiind r─âspunz─âtor pentru prejudiciul produs prin neexecutarea sau executarea necorespunz─âtoare a obliga╚Ťiilor asumate.

  

Limitarea raspunderii pentru plata  

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua: 

a) in avans, prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru, plata online prin intermediul cardului de credit. In afara de cazul platii prin card, trebuie trimisa dovada platii prin mail sau fax catre A&B PHARM CORPORATION, altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa intrarea fizica a banilor in contul A&B PHARM CORPORATION .  

b) la livrarea produselor. - ramburs. Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe factura fiscala ce va fi prezenta intotdeauna in plicul de plastic atasat coletului. In cazul in care in acest plic nu gasiti factura fiscala aferenta comenzii coletului aveti obligatia de a returna coletul agentului societatii de curierat, A&B PHARM CORPORATION suportind in integralitate costurile de transport aferente comenzii.  

A&B PHARM CORPORATION isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin :prin ordin de plata, prin transfer bancar.  

Dovada platii trebuie trimisa catre A&B PHARM CORPORATION la adresa de e-mail comenzi arond FarmaBlu punct ro. Altfel livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul A&B PHARM CORPORATION Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.   

 

Conditii de garantie si service  

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru la care este aplicabila legislatia in vigoare, respectiv OG nr. 21/1992, republicat─â ╚Öi OUG nr. 34/2014, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.  

In cazul produselor vandute si livrate de Farmablu, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator sau importator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Farmablu.ro.   

 

Returnarea produselor  

Datorita specificului domeniului de activitate si a legislatiei in vigoare, produsele farmaceutice si parafarmaceutice achizitionate de pe site-ul www.FarmaBlu.ro nu pot fi returnate. Exceptie fac cazurile in care produsele livrate nu corespund cu comanda efectuata si confirmata telefonic. In aceasta situatie sunteti obligat sa anuntati prin email sau telefonic neconcordanta si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate.  

In cazul produsele de tip cosmetice, dermato-cosmetice, dispozitive medicale este posibila returnarea acestora. Returul produselor se supune OUG nr. 34/2014, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta. Nu riscati nimic: Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 15 zile lucratoare, fara nici o explicatie.  

Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 15 zile lucratoare de la primirea acestuia. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului expediat (sa fie nedesfacut, respectiv sigilat). (www.FarmaBlu.ro comercializeaza produse de uz personal, fapt pentru care constatarea eventualelor defecte / neconcordante se va realiza de catre client exclusiv prin inspectie vizuala detaliata la primirea coletului). Daca in cursul inspectiei vizuale se constata eventuale defecte ce vor fi reclamate, clientul este obligat sa nu utilizeze produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat, urmind a fi returnat in ambalajul original impreuna cu factura fiscala. Este obligatorie returnarea facturii fiscale. Returnarea contravalorii se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.  

 

Procedura de consiliere interna  

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Mihaela Palade, tel: +40 233 743 860 sau email office arond abpharm punct com   

 

Caracterul secret si utilizarea întrebarilor si comentariilor  

Orice întrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii (comunicate), inclusiv orice idei, inventii, concepte, tehnici pe care le trimiteti pe acest site sau la A&B Pharm Corporation SRL prin mijloace electronice sau prin altele, sunt nonconfidentiale si vor deveni proprietatea A&B Pharm Corporation, care le va folosi fara restrictie, în diferite moduri si scopuri, inclusiv în dezvoltarea, manufacturarea si/sau vânzarea de bunuri si servicii.   

 

Contul, parola si securitatea datelor.  

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati FarmaBlu in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. FarmaBlu nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.  

FarmaBlu, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. FarmaBlu poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.  

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile FarmaBlu.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca FarmaBlu poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor FarmaBlu.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile FarmaBlu.ro. Mai mult, FarmaBlu nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul FarmaBlu.ro.   

 

Copyright-ul si utilizarea materialelor  

FarmaBlu va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul FarmaBlu.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea FarmaBlu. Marcile de înregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, logosurile si produsele prezentate pe acest site sunt proprietatea firmelor respective si sunt protejate de legile în vigoare. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a FarmaBlu, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.  

Pentru orice sesizari legate de incalcarea drepturilor de autor de pe site va rugam sa trimite-ti un email la adresa office arond abpharm punct com.  

Pe serverele care sunt inchiriate de catre SC A&B PHARM CORPORATION S.R.L. accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. 

 

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul FarmaBlu.ro  

FarmaBlu poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.  

Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. FarmaBlu nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului FarmaBlu.ro. 

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul FarmaBlu de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.   

 

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii  

Site-ul FarmaBlu.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece FarmaBlu nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma A&B PHARM CORPORATION S.R.L. nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.  

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca FarmaBlu nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.   

 

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului  

 

a) Dreptul de retragere. Ave╚Ťi dreptul de a v─â retrage din prezentul contract, f─âr─â a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expir─â dup─â 14 zile începând de la ziua la care intra╚Ťi dumneavoastr─â sau o parte ter╚Ť─â, alta decât transportatorul, indicat─â de dumneavostr─â, în posesia fizic─â a produselor.
Pentru a v─â exercita dreptul de retragere trebuie s─â ne informa╚Ťi la prin po╚Öt─â la adresa : SC A&B PHARM CORPORATION SRL, Str. Bogdan Drago╚Ö, nr. 18BIS, Roman, jud. Neam╚Ť, tel : +40746556677, fax : +4023372133, mail : comenzi around FarmaBlu.ro, în aten╚Ťia Serviciului Juridic, cu privire la decizia dumneavoastr─â de a v─â retrage din prezentul contract, utilizând o declara╚Ťie neechivoc─â, de exemplu, o scrisoare trimis─â prin po╚Öt─â, fax sau email. În acest scop pute╚Ťi folosi modelul de retragere al─âturat; folosirea lui nu este îns─â obligatorie.
De asemenea, pute╚Ťi completa ╚Öi transmite electronic de pe site-ul nostru www.FarmaBlu.ro formularul standard de retragere sau orice alt─â declara╚Ťie neechivoc─â. Dac─â folosi╚Ťi aceast─â op╚Ťiune, v─â vom transmite f─âr─â întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Pentru a respecta termenul-limit─â de retragere este suficient s─â trimite╚Ťi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

b) Consecin╚Ťele retragerii. Dac─â v─â retrage╚Ťi, vom rambursa orice sum─â pe care am primit-o de la dumneavoastr─â, inclusiv costurile livr─ârii, cu excep╚Ťia costurilor suplimentare determinate de faptul c─â a╚Ťi ales alt─â modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, f─âr─â întârzieri nejustificate ╚Öi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informa╚Ťi cu privire la decizia dmneavoastr─â de a v─â retrage din prezentul contract. Vom efectua aceast─â rambursare folosind aceea╚Öi modalitate de plat─â ca ╚Öi cea folosit─â pentru tranzac╚Ťia ini╚Ťial─â, cu excep╚Ťia cazului în care v-a╚Ťi exprimat acordul expres pentru o alt─â modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de ramburs─âri. Putem amâna rambursarea pân─â la data la care primim înapoi produsele sau pân─â la momentul la care ne-a╚Ťi furnizat dovada c─â ne-a╚Ťi trimis înapoi produsele, fiind valabil─â data cea mai apropiat─â. În cazul în care a╚Ťi recep╚Ťionat produse în leg─âtur─â cu contractul, va trebui s─â suporta╚Ťi  costul direct al return─ârii produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum 100 lei pentru livrari pe teritoriul national si maxim 300 lei pentru livrari in alte tari. Sunte╚Ťi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezult─â din manipul─âri, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calit─â╚Ťilor ╚Öi func╚Ťion─ârii produselor.

Potrivit dispozitiilor art. 16 lit d) si lit e)  din OUG nr. 34/2014, produsele farmaceutice si parafarmaceutice (susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator)  livrate nu pot face obiectul denuntarii unilaterale a contractului, intrucat, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid (putand necesita conditii de sterilitate, temperatura, umiditate controlate, etc). Exceptie fac cazurile in care produsele livrate nu corespund cu comanda efectuata si confirmata telefonic. In aceasta situatie sunteti obligat sa anuntati prin email sau telefonic neconcordanta si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate. In aceasta situatie produsele trebuie returnate in ambalajul lor original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.  

 

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.   

 

A&B Pharm Corporation se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului. Modul de contactare si detalile necesare identificarii noastre se regasesc in pagina Contact.   

 

Model formular retragere
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dac─â dori╚Ťi s─â v─â retrage╚Ťi din contract.
C─âtre A&B PHARM CORPORATION SRL, Str. Bogdan Drago╚Ö nr. 18 BIS, Roman, jud. Neam╚Ť, tel : +40746556677, fax : +4023372133, email : comenzi around FarmaBlu.ro:
V─â informez/ V─â inform─âm prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastr─â din contractul referitor la vânzarea urm─âtoarelor produse :
Comandate la data .../Primite la data......
Numele consumatorului (consumatorilor)
Adresa consumatorului
Semn─âtura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
Data.

 

Limitarea responsabilitatii FarmaBlu  

In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Raspunsurile si sau informatiile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate, FarmaBlu neputand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs de sanatate. FarmaBlu.ro, firma A&B PHARM CORPORATION S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la FarmaBlu.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.FarmaBlu.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva A&B PHARM CORPORATION S.R.L. sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.  

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca FarmaBlu nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca FarmaBlu a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:  

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului FarmaBlu.ro;  

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;  

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului FarmaBlu.ro;  

d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.  

 

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: 

a) utilizarea serviciilor site- ului FarmaBlu.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".  

b) FarmaBlu nu ofera nici o garantie ca:  

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;  

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;  

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor FarmaBlu.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;  

b.4) orice eroare de program va fi corectata;  

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de FarmaBlu se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.  

 

Informatii oferite ca atare  

Informatiile de pe acest site sunt oferite ca atare, iar A&B PHARM CORPORATION S.R.L. nu da nici un fel de reprezentari sau garantii, nici exprimate, nici implicite, inclusiv fara a se limita la garantiile implicite ale comerciabilitatii, compatibilitatea cu un anume scop sau nonviolare. A&B PHARM CORPORATION S.R.L. nu da nici un fel de reprezentari sau garantii în legatura cu integralitatea, acuratetea, oportunitatea, disponobilitatea, functionalitatea si acordul legilor aplicate. Utilizând acest site, acceptati riscul ca informatiile sa fie incomplete sau inexacte, sau sa nu satisfaca nevoile si cerintele dumneavoastra.  

 

Generalitati 

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si FarmaBlu in privinta utilizarii site-urilor FarmaBlu.ro. 

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.  

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si FarmaBlu si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului FarmaBlu.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si FarmaBlu. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii FarmaBlu sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si FarmaBlu vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. 

 

Legea de guvernare  

Accesul si utilizarea acestui site, cât si a continutului de aici, vor fi guvernate si interpretate în acord cu legile române în vigoare.   

 

Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificarile ulterioare:  

Legea comertului electronic - 365/2002  

Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii 

Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnaturii electronice - 429 / 2001 

Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica  

Ordonan┼úa urgen┼ú─â nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioni┼čtii, precum ┼či pentru modificarea ┼či completarea unor acte normative

Hotarârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic  

Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianti si consumatori, nr. 193/2000;  

Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001  

Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web  

Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe 

Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)  

Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003