Viziteaza magazinul FarmaBlu.ro pe ShopMania vezi produsele la promotie

Producatori

Regulamente promotii

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI "CASTIGA UN IPAD MINI"

 

ARTICOLUL1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI "CASTIGA UN IPAD MINI"

Organizatorul promotiei "CASTIGA UN IPAD MINI" este SC A&B PHARM CORPORATION SRL, cu sediul social in Brosteni, Bahna, judet/sector NEAMT, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului NEAMT, sub nr. J27/16/2004 cod fiscal nr RO16045190

 

ARTICOLUL 2. PERIOADA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI "CASTIGA UN IPAD MINI" - este organizat si se desfasoara in perioada 25.05.2013 - 24.06.2013 pe pagina de facebook a Farmablu.ro

 

ARTICOLUL 3. DREPTUL SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este destinat tuturor persoanelor fizice, utilizatori facebook. Pentru a participa la concurs un utilizator facebook trebuie sa adune, in perioada 25.05.2013 - 24.06.2013, minim 100 de voturi sau recruti. De asemeni participantii sunt obligati sa furnizeze nume/prenume, o adresa de email valida, un numar de telefon, orasul si tara. Dupa incheierea concursului, prin tragere la sorti, se va desemna castigatorul concursului si al unei tablete Ipad Mini Alb, 16 GB, Wi-Fi, nou, cu garantie de 2 ani. Castigatorul va fi anuntat telefonic si prin email, precum si pe pagina de facebook a Farmablu.

SC A&B Pharm Corporation SRL este inregistrata sub Nr. 18320 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

ARTICOLUL 4. RESPONSABILITATE Toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul document, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor.

 

ARTICOLUL 5. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

ARTICOLUL 6. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului.

 

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL PROMOTIEI Regulamentul promotiei se gaseste pe toata durata de valabilitate a ei pe site-ul www.farmablu.ro

 

 

"CASTIGA UN IPAD MINI"