Viziteaza magazinul FarmaBlu.ro pe ShopMania vezi produsele la promotie
 

Acizii omega-3, scut impotriva polipilor intestinali

08-05-2010 Un nou preparat alimentar pe baza de acizi grasi polisaturati omega-3, continuti in carnea de peste, ar putea oferi speranta unor mii de pacienti cu risc de a dezvolta o forma ereditara de cancer intestinal.... [detalii]

Vitaminele pot reduce riscul de cancer la san

20-04-2010 Vitaminele si suplimentele au proprietatea de a reduce riscul de cancer mamar, potrivit descoperirilor unui studiu prezentat anul acesta la cea de-a 101-a intalnire anuala a Asociatiei Americane pentru Cercetarea in domeniul Cancerului. ... [detalii]

Ceaiul previne atacurile cerebrale

18-04-2010 O cana cu ceai este foarte benefica pentru sanatatea dumneavoastra. Astfel, consumul a cel putin trei cani cu ceai pe zi poate duce la reducerea, cu 20 la suta, a riscului de a face un atac cerebral.... [detalii]

Fructele si legumele nu opresc cancerul

12-04-2010 O dieta bazata de fructe si legume are doar efecte marginale asupra incidentei cancerului, sustin cercetatorii europeni intr-un studiu recent. ... [detalii]

Cuisoarele, cei mai buni antioxidanti naturali

11-04-2010 Folosirea condimentelor din bucataria mediteraneana ca antioxidanti naturali este o metoda buna pentru industria alimentara, avand in vedere efectele benefice asupra sanatatii date de aceste produse. ... [detalii]

Beneficiile consumului de cafea

11-04-2010 Milioane de oameni din lumea intreaga isi incep fiecare zi cu o ceasca de cafea fierbinte. Desi, uneori, aceasta este denumita de unele persoane „berea diavolului”, cafeaua contine cateva elemente nutritive (ca de exemplu calciul), precum si sute de compusi activi cu potential biologic (precum polifenolii), care ar putea avea efecte pozitive asupra sanatatii. ... [detalii]

Alimentele care pot vindeca (aproape) orice

07-04-2010 Daca cineva v-ar spune ca exista opt alimente care va pot face sa aratati mai bine, sa fiti mai frumoase si sa va simtiti mai sanatoase, nu ati vrea sa le mancati? Considerati atunci ca aceasta este lista dumneavoastra de cumparaturi!... [detalii]

Putina ciocolata reduce riscul unui atac de cord

17-02-2010 Un studiu recent indica faptul ca un baton de ciocolata consumat pe saptamana ar putea preveni atacurile de cord.... [detalii]

Mancand rubarba coapta puteti preveni cancerul

16-02-2010 Descoperirea faptului ca rubarba coapta poate combate aparitia cancerului a determinat o cautare pentru cea mai buna combinatie de substante chimice anticanceroase ce pot fi gasite in mancare, precum si in agentii chimioterapeutici necesari in lupta impotriva leucemiei.... [detalii]

Cancerul pancreatic si bauturile carbogazoase dulci

15-02-2010 Un studiu recent a demonstrat faptul ca persoanele ce consuma doua sau mai multe bauturi racoritoare (definite ca bauturi carbogazoase indulcite cu zahar) pe saptamana au un risc de doua ori mai ridicat de a dezvolta cancer pancreatic.... [detalii]

Consumul de bere ar putea intari oasele

15-02-2010 Potrivit unui nou studiu, consumul catorva beri ar putea ajuta la prevenirea aparitiei unei fragilitati in structura osoasa.... [detalii]

Cresterea imunitatii organismului

22-12-2009 Cea mai usoara cale spre o viata sanatoasa o reprezinta un sistem imunitar activ, care lucreaza la eficienta maxima. Sistemul imunitar asigura apararea organismului impotriva agentilor patogeni, numiti si antigeni (respectiv virusuri, bacterii, fungi, radiatii, medicamente si substante toxice), si coordoneaza activitatea anticorpilor, facand distinctia intre structurile proprii corpului – pe care le accepta – si substantele straine, pe care le respinge.... [detalii]
Pagina: 1 2 3 4 ..... 202122 2324 25