Viziteaza magazinul FarmaBlu.ro pe ShopMania vezi produsele la promotie
 

Procesele de preparare termica prin care carnea capata o culoare maronie cum ar fi prajirea sau gratarul produc substante chimice cresc riscul de dementa

25-02-2014
Produsii finali de glicare avansata au fost asociati cu riscul de boli precum diabetul tip 2. Acestia se formeaza atunci cand proteinele sau grasimile interactioneaza cu zaharul. Acest interactiune se poate produce in mod natural dar si in timpul procesului de gatire. ... [detalii]

Alunele si nucile consumate de doua ori pe saptamana ar putea reduce riscul de cancer pancreatic

20-02-2014
Doua portii de nuci (o portie are in jur de 28 de grame) pe saptamana ar putea diminua cu o treime riscul de cancer pancreatic, una din formele cele mai letale de cancer. ... [detalii]

O alimentatie echilibrata, bogata in fructe si legume asigura necesarul de vitamina C, reducandu-se riscul de accident cerebrovascular

20-02-2014
Consumati fructe si legume proaspete pentru o alimentatie echilibrata si un aport suficient de vitamina Cercetatorii francezi au descoperit ca deficitul de vitamina C creste riscul accident vascular cerebral. ... [detalii]

Descopera care sunt beneficiile portocalelor pentru sanatate

19-02-2014
Cercetatorii americani de la MNT Knowledge Center a evaluat posibilele beneficii pentru sanatate, cum putem introduce portocalele in alimentatie pentru a profita la maxim de nutrientii acesteia, dar si posibilele riscuri asociate consumului de portocole. ... [detalii]

Stiai ca zaharul rafinat este inamicul arterelor?

14-02-2014
Aportul excesiv de zahar creste riscul de boli cardiovasculare. Cercetatorii de la Centers for Disease Control and Prevention din Atlanta au analizat datele medicale, consumul de zahar si nivelurile de mortalitate asociate unei boli cardiovasculare la peste 11.000 de adulti cu varste peste 15 ani.... [detalii]

Stiai ca uleiul de oregano poate distruge un virus responsabil de gastroenterita?

13-02-2014
Substanta carvacrol, prezenta in uleiul de oregano si cel de cimbru poate distruge stratul exterior al virusului care provoaca gastro-enterita, potrivit cercetatorilor americani. ... [detalii]

Descopera 5 lucruri surprinzatoare despre ciocolata

13-02-2014
Ciocolata, un deliciu pentru majoritatea dintre noi, pare sa aiba din ce in ce mai multe proprietati benefice. ... [detalii]

Consumat frecvent, iaurtul reduce riscul de diabet tip 2

07-02-2014
Un iaurt pe zi (echivalentul a 125 gr) diminueaza cu cel putin o patrime riscul de diabet tip 2, potrivit unui nou studiu. Beneficii similare sunt sunt asigurate si de alte produse lactate fermentate cu un continut redus de grasimi. ... [detalii]

Intentionati sa urmati o cura de detoxifiere? Mono-dieta (un concept care mizeaza pe consumul unui singur aliment de mai multe ori pe saptamana) poate fi o solutie?

06-02-2014
O astfel de idee poate pare interesanta pentru persoanele obosite, comode, care au consumat in exces junk food. Potrivit acestui concept, se consuma un singur aliment sau o familie de alimente la masa de seara, o data sau de mai multe ori pe saptamana pentru eliminarea toxinelor acumulate in organism.... [detalii]

Iti plac dulciurile? O cantitate prea mare de zahar consumata zilnic poate reprezenta un pericol pentru inima

04-02-2014 Potrivit unui studiu american de mare amploare publicat in JAMA Internal Medicine, consumul prea mare de bauturi racoritoare si deserturi poate creste riscurile de infarct. ... [detalii]

Ai luat micul dejun azi? Cercetatorii suedezi sustin ca un mic dejun copios reduce riscurile de boli cardiovasculare

31-01-2014 Un mic dejun echilibrat, bogat in elemente nutritive, care sa indeplineasca anumite calitati nutritionale este esential pentru a nu dezvolta sindromul metabolic, potrivit cercetatorilor suedezi de la Universitatea Umea si publicat in revista de specialitate Public Health Nutrition. ... [detalii]

Credeai ca preparata la gratar, carnea este o optiune mai sanatoasa?

29-01-2014
Din ce in ce mai multe studii stabilesc o legatura intre cancer si acest fel de preparare termica a carnii. Arderea lemnului, gazului si carbunelui elibereaza substante chimice numite hidrocarburi policiclice aromatice(HAP). ... [detalii]
Pagina: 1 2 34 56 ..... 22 23 24 25