Viziteaza magazinul FarmaBlu.ro pe ShopMania vezi produsele la promotie
 

Uleiul de masline este benefic pentru sanatatea oaselor

28-01-2014
Cercetatorii au descoperit ca persoanele care consuma o cantitate mai mare de ulei de masline prezinta niveluri ridicate ale proteinei osteocalcina, un marker pentru oase sanatoase.... [detalii]

Regimul alimentar in functie de grupa sanguina nu este sustinut stiintific

22-01-2014
Pentru a verifica daca aceasta teorie a regimului in functei de grupa sanguina este fondata, cercetatorii de la Universitatea din Toronto au monitorizat 1455 de tineri adulti. ... [detalii]

Ciocolata si vinul rosu reduc riscul de diabet

21-01-2014
Un studiu a demonstrat ca un continut ridicat de flavonoizi, prezenti si in fructele de padure regleaza nivelurile glicemiei, reducand astfel riscul de diabet tip 2.... [detalii]

Stii ce apa minerala ar trebui sa consumi in functie de necesarul organismului tau?

20-01-2014
Daca apa este esentiala bunei functionari a organismului nostru, in functie de varsta, activitate si afectiuni, organismului nostru i-ar putea fi necesar o apa minerala cu anumite proprietati. ... [detalii]

Ar putea consumul de bauturi dietetice sa determine un consum mai mare de calorii din alimente solide?

17-01-2014
Persoanele supraponderale sau obeze care opteaza pentru bauturi racoritoare dietetice ajung sa consume mai multe calorii din alimente solide, in comparatie cu persoanele din aceeasi categorie dar care prefera bauturile racoritoare cu zahar. ... [detalii]

Rosiile au efecte benefice mai mari pentru inima daca sunt preparate termic

16-01-2014
Acum cateva luni, un studiu finlandez atragea atentia asupra beneficiilor rosiilor la nivel cardiac.... [detalii]

Consumul de fibre ne protejeaza impotriva obezitatii si diabetului

15-01-2014
O alimentatie bogata in fibre este recomandata de medici pentru a ne proteja de obezitate si diabet. ... [detalii]

Cafeaua nu deshidrateaza daca este consumata cu moderatie

13-01-2014
Cercetatorii au descoperit recent ca efectul diuretic al cafeinei este contrabalansat de cantitatea de apa continuta de cafea.... [detalii]

Cercetatorii britanici au dezvoltat un gel care taie foamea

09-01-2014
Cercetatorii britanici au dezvoltat un gel comestibil ce conduce rapid la senzatia de satietate deoarece isi mareste volumul odata ajuns in stomac.... [detalii]

Alimentatia joaca un rol important in aparitia astmului

08-01-2014
Cercetatorii elvetieni au descoperit ca fermentatia fibrelor prezente in fructe si legume constituie o bariera impotriva astmului.... [detalii]

Alimentatia bogata in fibre reduce riscul de afectiuni cardiace

23-12-2013
Un studiu recent sugereaza ca o cantitate semnificativa de fibre in alimentatie poate diminua riscul de a dezvolta afectiuni cardiace. ... [detalii]

Un mar pe zi dupa varsta 50 de ani este la fel de eficient ca si statinele pentru sanatatea cardiovasculara

18-12-2013
Un studiu realizat la Universitatea Oxford si publicatin British Medical Journal sugereaza ca merele au beneficii similare cu statinele asupra sistemului cardiovascular... [detalii]
Pagina: 1 2 3 4567 ..... 22 23 24 25