ACTONEL SAPTAMANAL 35 mg X 4 COMPR. FILM.

ACTONEL SAPTAMANAL 35 mg X 4 COMPR. FILM.

Actonel 35 mg este recomandat pentru tratamentul osteoporozei la femei aflate in postmenopauza.

More details

W61163003
New product

45,30 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Actonel apartine unui grup de medicamente non-hormonale numite bifosfonati, utilizate pentru tratamentul bolilor osoase. Actonel actioneaza direct la nivelul oaselor, facandu-le mai rezistente si, ca urmare, mai putin predispuse la fracturi.

Osul este un tesut viu. Tesutul osos imbatranit este indepartat continuu din schelet si inlocuit cu tesut osos nou.

Osteoporoza postmenopauza este o afectiune care apare la femei dupa menopauza, in cadrul careia osul devine mai slab, mai fragil si mai predispus de a se fractura dupa o cadere sau solicitare.

Coloana vertebrala, soldul si incheietura pumnului reprezinta oasele cele mai susceptibile la fracturi, desi acest lucru se poate intampla cu orice os al corpului dumneavoastra. Fracturile determinate de osteoporoza pot sa determine la randul lor dureri de spate, scadere in inaltime si curbare a spatelui. Multi pacienti cu osteoporoza nu prezinta niciun fel de simptome si este posibil ca dumneavoastra sa nu fi stiut niciodata ca aveti osteoporoza.

 

Pentru ce este utilizat Actonel

Actonel 35 mg este recomandat pentru tratamentul osteoporozei la femei aflate in postmenopauza.

Cum sa luati Actonel

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza recomandata:

Comprimatele de Actonel trebuie luate in ACELEASI doua date consecutive ale fiecarei luni, de exemplu in zilele de 1 si 2 ale lunii sau in zilele de 15 si 16 ale lunii.

Pentru a lua comprimatele de Actonel alegeti DOUA zile consecutive dintr-o luna, despre care credeti ca se potrivesc cel mai bine programului dumneavoastra. Luati UN comprimat de Actonel in dimineata primei zile alese de dumneavoastra. Luati AL DOILEA comprimat in dimineata zilei urmatoare.

Repetati tratamentul in fiecare luna, pastrand aceleasi doua date consecutive. Pentru a va ajuta sa va amintiti cand trebuie sa luati urmatoarele comprimate, puteti sa va insemnati din timp in calendar, cu stiloul sau marker-ul, datele din lunile urmatoare.

CAND trebuie sa luati Actonel

Luati-va comprimatul de Actonel cu cel putin 30 de minute inainte de ingerarea primului aliment sau bauturi (exceptand apa plata) sau de administrarea altui medicament din ziua respectiva.

CUM trebuie sa luati Actonel

  Luati comprimatul stand in pozitie verticala (puteti sta in pozitie sezand sau in picioare), pentru a evita senzatia de arsuri in capul pieptului.

  Inghititi comprimatul cu cel putin un pahar cu apa plata (120 ml). Nu luati comprimatul cu apa minerala sau cu alte bauturi decat apa plata.

  Inghititi comprimatul intreg. Nu il sugeti sau mestecati.

  Nu va intindeti la orizontala timp de cel putin 30 de minute dupa ce ati luat comprimatul.

Scrieţi o recenzie

ACTONEL SAPTAMANAL 35 mg X 4 COMPR. FILM.

Actonel 35 mg este recomandat pentru tratamentul osteoporozei la femei aflate in postmenopauza.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul