Acutil x 30cp

Acutil x 30cp

Acutil este un supliment alimentar ce conține acizi grași nesaturați Omega 3, extract de Ginkgo biloba, fosfatidilserină, acid folic și vitaminele E și B12.

More details

A00088
New product

58,45 lei

- +

 
Informații

Compoziție:

Ulei de pește cu acizi grași Omega 3; capsula: gelatină, glicerol, sorbitol, oxid roșu de fier, oxid galben de fier, extract 50:1 din frunze de Ginkgo biloba, monostearat de gliceril (emulsifiant), soia fosfatidilserină, alfa-tocoferol (vitamina E), cianocobalamină 0,1% (vitamina B12), acid folic.

Indicații:

Acizii grași Omega 3 sunt componente ale membranei celulare neuronale, fiind esențiale procesării informațiilor în creier.

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA.

Vitamina B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei și la reducerea oboselii și extenuării.

Acidul folic contribuie la menținerea sănătății psihice și, la fel ca vitamina B12, contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Extractul de Ginkgo biloba susține circulaţia sângelui la nivel cerebral. Fosfatidilserina este un component al membranei celulelor nervoase și al țesutului cerebral.

Mod de administrare:

Doza zilnică recomandată este de 1-2 capsule, în timpul mesei sau după masă, cu lichide nonalcoolice. Dacă luați acest produs pentru prima dată, dublați doza în primele 12 săptămâni de administrare. Acutil® poate fi utilizat timp îndelungat. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o alimentație variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Atenționari:

Înainte de a lua Acutil® , trebuie informat medicul sau farmacistul dacă: − sunteți în cursul unui tratament medicamentos sau sunteți programat pentru intervenții/proceduri chirurgicale − sunteți însărcinată sau alăptați − utilizați anticoagulante sau antiagregant – plachetare − suferiți de diabet Acutil® nu conține zaharoză, gluten, derivate lactate, arome artificiale, grâu și drojdie. A nu se utiliza produsul după data expirării inscripționată pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor mici.

Prezentare: Cutie cu 30 de capsule. Greutatea totală (e) 27,1 g.

Scrieţi o recenzie

Acutil x 30cp

Acutil este un supliment alimentar ce conține acizi grași nesaturați Omega 3, extract de Ginkgo biloba, fosfatidilserină, acid folic și vitaminele E și B12.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul