Antistres x 60cp

Antistres x 60cp

Antistres este un produs natural conceput in vederea detensionarii si detasarii fata de agresiunea factorilor externi, ajutand organismul sa faca fata solicitarilor mediului inconjurator.

More details

A001013
New product

21,79 lei

- +

 
Informații
Stresul constituie un complex alcătuit din stări de încordare, tensiune şi constrângere, el reprezentând o reacţie de adaptare a organismului faţă de agresiunea mediului extern. Din punct de vedere subiectiv, stresul constituie un dezechilibru între solicitările mediului extern şi posibilităţile reale de răspuns ale individului, în urma căruia organismul răspunde prin secreţia de adrenalină şi cortizol, hormoni secretaţi de glandele suprarenale. În cazul unor stimuli de durată şi intensitate redusă secreţia acestor hormoni în limite fiziologice ajută organismul să se adapteze rapid şi îi permit să facă faţă cu succes condiţiilor solicitante de mediu. Apariţia stresului cronic se datorează creşterii în intensitate şi durată a factorilor perturbatori. În faza iniţială, stresul cronic generează simptome ca: anxietate, cefalee, tahicardie, palpitaţii, hipertensiune arterială, hiperglicemie şi hiperaciditate gastrică.
Ulterior, el contribuie la apariţia unei game largi de afecţiuni:
– cardio-vasculare: cardiopatie ischemică, tulburări de circulaţie periferică şi cerebrală.
– metabolice: obezitate, diabet zaharat de tip II, dislipidemii (sindromul X metabolic)
– dermatologice: psoriasis, alopecie (căderea părului), eczeme, prurit.
– osteo-tendinoase şi osoase: durerile musculare, rigiditate musculară , spasme şi contracţii musculare.
– alergice: astm, alergodermii diverse, rinită, etc.
– genito-urinare: vaginite, disfuncţii erectile, sindrom premenstrual, micţiune dureroasă.
– endocrine: hipertiroidism şi/sau alte dereglări hormonale, obezitate.
– afecţiuni neuro-psihice: depresie, atacuri de panică, ticuri nervoase.
     Specialiştii Dacia Plant au conceput Antistres, atât în vederea detensionării, relaxării şi detaşării faţă de agresiunea factorilor externi, cât şi a regenerării psihice, ameliorând şi stabilizând starea psiho-emoţională, ajutând astfel organismul să facă faţă solicitărilor mediului extern.

Actiuni

sedativ, anxiolitic, antidepresiv, reglator psiho-emoţional, regenerant psihic, fortifiant.

Indicatii

se utilizează ca adjuvant în: stări de stres însoţite de anxietate, nelinişte, nervozitate, depresie, iritabilitate, surmenaj, insomnie.

Contraindicatii

sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Administrare 
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese (în situaţii solicitante, adulţii pot lua câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe perioade scurte de 2-3 săptămâni).

Copii 7-14 ani: numai cu recomandarea medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Scrieţi o recenzie

Antistres x 60cp

Antistres este un produs natural conceput in vederea detensionarii si detasarii fata de agresiunea factorilor externi, ajutand organismul sa faca fata solicitarilor mediului inconjurator.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul