ARLEVERT X 48 COMPR. FARA CONCENTRATIE EWOPHARMA

ARLEVERT X 48 COMPR.

Arlevert este um medicament care face parte din clasa antivertiginoaselor. Substanțele active din Arlevert sunt cinarizina și dimenhidrinatul.

More details

W02144006
New product

80,21 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Ce este Arlevert şi pentru ce se utilizează Arlevert este un medicament împotriva ameţelii (vertijului). Arlevet este utilizat în tratamentul vertijului de diferite cauze.

Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Arlevert Nu utilizaţi Arlevert: - dacă sunteţi alergic la cinarizină, dimenhidrinat sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6), - în cazurile de intoxicaţii acute, - dacă aveţi convulsii, -dacă există suspiciunea existenţei unor formaţiuni intracraniene înlocuitoare de spaţiu (diagnosticarea acestora este mai dificilă), - dacă aveţi tensiune intraoculară crescută (glaucom cu unghi îngust); - dacă suferiţi de o creştere în volum a prostatei (adenom de prostată) ce determină retenţie urinară, - în cazul consumului cronic de etanol, - dacă urmaţi un tratament cu antibiotice aminoglicozidice, deoarece pot fi mascate reacţiile adverse ale acestora (vezi şi secţiunea "Arlevert împreună cu alte medicamente"), - în cazul copiilor prematuri sau nou-născuţi; - dacă sunteţi gravidă ; - dacă alăptaţi.

Cum să utilizaţi Arlevert Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Dacă nu aţi primit alte instrucţiuni, doza uzuală este: La adulţi, doza zilnică recomandată este de câte un comprimat Arlevert de 3 ori pe zi. La începutul tratamentului şi în cazurile grave, doza poate fi crescută până la maximum 5 comprimate Arlevert pe zi. Luaţi comprimatele fără să le mestecaţi, după masă cu o cantitate suficientă de lichid. Medicul dumneavoastră va stabili durata tratamentului. În general, tratamentul ar trebui să fie de scurtă durată şi nu va depăşi 4 săptămâni. Prelungirea tratamentului se va face numai după reevaluarea medicală a stării dumneavoastră.

Scrieţi o recenzie

ARLEVERT X 48 COMPR.

Arlevert este um medicament care face parte din clasa antivertiginoaselor. Substanțele active din Arlevert sunt cinarizina și dimenhidrinatul.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul