ASPIRIN PLUS C X 20 COMPR. EFF.

ASPIRIN PLUS C X 20 COMPR. EFF.

Indicații
În cefalee ușoară sau medie, febră, răceli.

More details

W51369004
New product

32,36 lei

- +

 
Informații


Atenție! Aspirin Plus C nu trebuie administrat timp îndelungat sau în doze ridicate fără avizul medicului. La copii și tineri care prezintă afecțiuni însoțite de febră, Aspirin Plus C se administrează numai la recomandarea medicului din cauza posibilei apariții a sindromului Reye și numai atunci când alte metode nu au avut efecte binefăcătoare.

Doze și mod de administrare
Dacă nu există alte indicații medicale:
Adulți :
Doza unică: 1-2 comprimate
Doza zilnică: max. 8 comprimate

Copii între 5 - 9 ani
Doza unică: 1/2-1 1/2 comprimate
Doza zilnică:max. 1- 4 comprimate

Compoziție
1 comprimat efervescent conținând: acid acetilsalicilic 400 mg; acid ascorbic 240 mg. Componente neactive esențiale: hidrogenocitrat de sodiu.

Contraindicații
Se interzice administrarea medicamentului Aspirin Plus C când există un risc crescut la hemoragii. Aspirin Plus C se administrează numai la recomandarea medicului: în cazul terapiei simultane cu medicamente anticoagulante (de exemplu derivați ai cumarinei, heparină), în insuficiența glucozo-6-fosfatdehidrogenazei, în astm sau alergie la salicilați, cu alte medicamente antiinflamatoare respectiv antireumatice și alte substanțe alergizante, la pacienți cu tulburări gastro-duodenale cronice, insuficiență renală, în timpul sarcinii, în special în ultimele trei luni.

Acțiune terapeutică
Aspirin Plus C acționează ca un antiinflamator nesteroidian, antipiretic, analgezic, antiagregant plachetar.

Măsuri de precauție
Pacienții care suferă de astm, alergie la polen, vegetații adenoidiene sau infecții cronice ale aparatului respirator însoțite de tulburări asemănătoare cu alergia la polen, cât și pacienții hipersensibili la analgezice și antireumatice riscă în cazul administrării de Aspirin Plus C declanșarea unor crize de astm (astm de intoleranță la analgezice). Acestor bolnavi li se administrează Aspirin Plus C numai la sfatul medicului. Același lucru este valabil și pentru bolnavii hipersensibili față de alte substanțe ce le provoacă reacții alergice cum ar fi erupțiile cutanate, pruritul sau urticaria febrilă. Tratamentul în timpul sarcinii se face numai cu avizul medicului. La administrarea regulată în timpul alăptării trebuie luată în considerație întreruperea alăptării. La copii și tineri cu boli febrile, Aspirin Plus C se administrează numai la sfatul medicului și numai atunci când alte metode nu au avut efectul scontat. Dacă aceste îmbolnăviri sunt însoțite de vome prelungite, acestea pot fi simptome ale sindromului Reye, un sindrom extrem de rar, dar care amenința adeseori viața, necesitând de urgență o îngrijire medicală.

Reacții adverse

Rar: reacții de hipersensibilitate (bronhospasm, erupții cutanate); foarte rar: tulburări gastrice, hemoragii gastro-intestinale, scăderea trombocitelor (trombocitopenie).
Atenție! La administrarea frecventă și prelungită, în cazuri rare, poate apărea o hemoragie gastrică gravă. La apariția scaunelor negre trebuie consultat imediat medicul. în cazuri excepționale, la o administrare îndelungată, se poate instala o anemie prin microhemoragii digestive. Supradozarea poate cauza la copii și vârstnici amețeli și tinitus. în aceste cazuri pacienții se pot adresa medicului. La depășirea dozelor poate crește valoarea transaminazelor.

Prezentare:

20 comprimate efervescente

Scrieţi o recenzie

ASPIRIN PLUS C X 20 COMPR. EFF.

Indicații
În cefalee ușoară sau medie, febră, răceli.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul