AVENE Solare Cleanance emulsie SPF30 x 50ml PIERRE FABRE

AVENE Solare Cleanance emulsie SPF30 x 50ml

Formula speciala pentru protectia tenului cu tendinta acneica

More details

A00419
New product

54,98 lei

Acest produs momentan este indisponibil
 
Informații

Protectie ridicata pentru pielea sensibila. Eficienta contra tuturor radiatiilor solare (UVB-UVA scurte si lungi). Fara parabeni Conformitate UVA certificata Rezistenta ridicata apa. Fotostabilitate 100%. Puncte forte Raspunde tuturor cerintelor: Eficacitate, calitate, placere de utilizare si fiabilitate.

Beneficiaza de o combinatie exclusiva de substante active, "SunSitive Protection(r)", un produs al Departamentului de Cercetare al Grupului Pierre Fabre.

 Un complex activ compact si sinergetic, care garanteaza filtrele chimice din formulele noastre.

Pre-tocoferilul, un precursor fotostabil al Vitaminei E, ofera protectie celulara suplimentara.

Avene Apa Termala cu proprietati naturale calmante si anti-iritante. Actiune de reducere a cantitatii de sebum datorita extractului de Curcurbita pepo si gluconatului de zinc. O textura ultra-fluida, matasoasa si non-grasa care confera pielii un aspect satinat, mat, facand aplicarea extrem de placuta. Tub cu pompa airless: pompa practica permite dozarea cu usurinta a cantitatii potrivite de produs pentru aplicare.  

Este pentru mine? Protectie ridicata pentru tenul cu tendinta acneica. Fototipurile III si IV. Piele sensibila la soare. Piele care se arde foarte repede. Combinata cu un factor de protectie ridicat (FPS50+). Miscarea corecta Aplicati uniform pe piele inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent in caz de expunere prelungita si dupa ce inotati. Folosirea acestui produs nu trebuie sa incurajeze utilizatorul sa prelungeasca expunerea la soare. Evitati expunerea intre pranz si ora 16:00. Arsurile solare sunt periculoase, cu precadere la copii.

Scrieţi o recenzie

AVENE Solare Cleanance emulsie SPF30 x 50ml

Formula speciala pentru protectia tenului cu tendinta acneica

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul