AVENE Solare Sunsimed crema x 80ml PIERRE FABRE

AVENE Solare Sunsimed crema x 80ml

Avene Sunsimed crema adaptata pielii cu hipersensibilitate solara.

More details

A8X004959
New product

83,99 lei

- +

 
Informații

Avene Sunsimed este creata pentru a minimaliza riscul de alergie,protejeaza pielea zilnic impotriva razelor de soare.

Ofera protecţie foarte ridicată pentru pielea intolerantă sau deteriorată. Eficient contra tuturor radiaţiilor solare (UVB-UVA scurte şi lungi).

Soarele are multe efecte nocive care pot provoca daune ireversibile pielii,cum ar fi fotoimbatranire si cancer de piele.Keratozele actinice reprezinta marker ai riscului de aparitie a cancerului de piele.KA apar sub forma unor leziuni aspre la nivelul fetei si corpului.Acestea indica expunerea excesiva la soare si sunt considerate a fi posibili precursori ai cancerului de piele.

Avene SunsiMed este format din complexul Sunsitive Protection®, un sistem de filtrare brevetat protectie extinsa: UVB și UVA, razele vizibile și IR (infra - roșu).

Nu contine:parabeni, parfum sau octocrilen.

 Avene Sensimed conține Phisol-K pentru o protecție sporită , deoarece facilitează răspândirea cremei pe întreaga suprafață a pielii.

Acest dispozitiv medical Sunsimed are o formulă de 100% fotostabila datorita filtrului pentru protective UVA SI UVB .Contine un antioxidant puternic,pre-tocoferil,pentru protectie celulara sporita si apa termala Avene,recunoscuta pentru proprietatile sale calmante si antiiiritante.

Pentru prevenirea keratozei actinice, cancer de piele (non-melanom) și îmbătrânirea pielii actinică. Este potrivit pentru pielea sensibilă și hipersensibile la soare, și rezistent la apă.

Mod de administrare:

Aplicați crema Avene Sunsimed pe pielea curată, uscată o dată pe zi dimineața. În cazul expunerii prelungite la soare, aplicați din nou la fiecare 2 ore.

Nu se aplică în cazul membranelor mucoase sau piele rupte.

Scrieţi o recenzie

AVENE Solare Sunsimed crema x 80ml

Avene Sunsimed crema adaptata pielii cu hipersensibilitate solara.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul