Bio-Melatonina 3mg x 30cp (Pharma Nord) cutie  PHARMA NORD

Bio-Melatonina 3mg x 30cp (Pharma Nord)

Pentru un somn linistit si odihnitor.

More details

A003464
New product

38,00 lei

- +

 
Informații

Melatonina: Contribuie la atenuarea tulburărilor de somn apărute ca urmare a modificărilor de fus orar* * Efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație. Contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi** **Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare. Ingrediente 1 tabletă conţine Melatonină 3 mg

Administrare 1 tabletă pe zi dacă medicul nu recomandă altfel, luată cu o jumătate de oră înainte de culcare. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, celor care doresc să rămână însărcinate şi celor care alăptează. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Depozitare Se recomandă păstrarea produsului în spaţii întunecoase, uscate, la temperatura camerei. A nu se consuma alcool în timpul administrării produsului. A nu se lăsa produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Produs indicat vegetarienilor. Bio-Melatonină nu are efecte toxice cunoscute, dar nu este recomandată copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate şi celor care alăptează. Se recomandă ca Bio-Melatonină să fie administrată numai înainte de culcare. Nu se recomandă condusul sau folosirea unor utilaje potenţial periculoase, după administrarea suplimentului cu melatonină. Sarcină şi alăptare Femeile însărcinate şi cele care alăptează nu ar trebui să administreze Bio-Melatonină.

Scrieţi o recenzie

Bio-Melatonina 3mg x 30cp (Pharma Nord)

Pentru un somn linistit si odihnitor.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul