BIXTONIM XYLO 0,5 mg/ml X 1 PIC. NAZALE SOL.

BIXTONIM XYLO 0,5 mg/ml PIC. NAZALE SOL.

Bixtonim Xylo este un decongestionant nazal care eliberează rapid nasul înfundat

More details

W53570001
New product

12,15 lei

- +

 
Informații

Bixtonim Xylo 0,5 mg/ml picături nazale, soluție

COMPOZITIE: Un mililitru picături nazale, soluție conține clorhidrat de xilometazolină 0,5 mg. Excipient: clorură de benzalconiu 0,1 mg într-un ml picături nazale, soluție. Soluție limpede, incoloră, lipsită de particule vizibile, inodoră.

INDICATII: Bixtonim Xylo 0,5 mg/ml este indicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani pentru: decongestionarea mucoasei nazale datorate corizei, riniței vasomotorii și rinitei alergice, facilitarea evacuării secrețiilor în afecțiunile sinusurilor paranazale, ca tratament adjuvant în otita medie, pentru decongestionarea mucoasei nazo-faringiene, facilitarea rinoscopiei.

CONTRAINDICATII: hipersensibilitate la xilometazolină sau la oricare dintre excipienți; rinita sicca (inflamație a mucoasei nazale neînsoțită de secreție); glaucom, îndeosebi cu unghi închis, copii cu vârsta sub 2 ani; pacienți cu hipofizectomie trans-sfenoidală sau după intervenții chirurgicale cu expunere a durei mater.

ADMINISTRARE: Doza recomandată este de 1-2 picături de 1-2 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), în fiecare nară. Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile, cu excepția cazului în care medicul recomandă altfel. Înainte de reutilizarea xilometazolinei este necesară o pauză de câteva zile. Flaconul nu va fi utilizat decât de un singur copil, pentru a evita diseminarea microorganismelor patogene prin intermediul picuratorului.

PREZENTARE: 10 ml.

Scrieţi o recenzie

BIXTONIM XYLO 0,5 mg/ml PIC. NAZALE SOL.

Bixtonim Xylo este un decongestionant nazal care eliberează rapid nasul înfundat

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul