BIXTONIM XYLO 0,5 mg/ml X 1 SPRAY NAZ.SOL.

BIXTONIM XYLO 0,5 mg/ml SPRAY NAZ. SOL.

Bixtonim Xylo este un decongestionant nazal care eliberează rapid nasul înfundat

More details

W43728001
New product

12,88 lei

- +

 
Informații

Bixtonim Xylo spray nazal copii 0.5% 10ml

COMPOZITIE: Un mililitru picaturi nazale, solutie contine clorhidrat de xilometazolina 0,5 mg. Excipient: clorura de benzalconiu 0,1 mg intr-un ml picaturi nazale, solutie. Solutie limpede, incolora, lipsita de particule vizibile, inodora.

INDICATII: Bixtonim Xylo 0,5 mg/ml este indicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani pentru: - decongestionarea mucoasei nazale datorate corizei, rinitei vasomotorii si rinitei alergice, - facilitarea evacuarii secretiilor in afectiunile sinusurilor paranazale,. - ca tratament adjuvant in otita medie, pentru decongestionarea mucoasei nazo-faringiene,. - facilitarea rinoscopiei.

ADMINISTRARE: Doza recomandata este de 1-2 picaturi de 1-2 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), in fiecare nara. Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile, cu exceptia cazului in care medicul recomanda altfel. Inainte de reutilizarea xilometazolinei este necesara o pauza de cateva zile. Flaconul nu va fi utilizat decat de un singur copil, pentru a evita disemnarea microorganismelor patogene prin intermediul picuratorului.

CONTRAINDICATII: - hipersensibilitate la xilometazolina sau la oricare dintre excipienti; - rinita sicca (inflamatie a mucoasei nazale neinsotita de secretie); - glaucom, indeosebi cu unghi inchis. - copii cu varsta sub 2 ani; - pacienti cu hipofizectomie trans-sfenoidala sau dupa interventii chirurgicale cu expunere a durei mater.

Scrieţi o recenzie

BIXTONIM XYLO 0,5 mg/ml SPRAY NAZ. SOL.

Bixtonim Xylo este un decongestionant nazal care eliberează rapid nasul înfundat

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul