CALDEFIX  1000mg/880UI X 20 COMPR. EFF. 1000mg/880UI RECORDATI

CALDEFIX 1000mg/880UI X 20 COMPR. EFF.

caldefix este un bun adjuvant la tratatmentul specific osteoporozei.

More details

W57623001
New product
 
Informații

Caldefix este o combinaţie de vitamina D şi calciu.

Este utilizat în: -tratamentul deficitului de vitamina D şi de calciu la vârstnici; -ca adjuvant la tratamentul specific osteoporozei, la pacienţii care au deficit combinat de vitamina D şi de calciu sau cu risc mare de apariţie a acestuia.

Sarcina şi alăptarea

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Datorită concentraţiei mari de vitamina D3, acest medicament nu este recomandat în timpul sarcinii şi alăptării. Supradozajul de vitamina D3 trebuie evitat la gravide deoarece la acestea, hipercalcemia prelungită poate avea urmatoarele efecte nocive asupra fătului (retard fizic şi mintal, stenoză aortică supravalvulară sau retinopatie). Deoarece vitamina D3 şi metaboliţii săi se excretă în laptele matern, acest aspect trebuie luat în considerare când se administrează vitamina D3 suplimentar sugarului. Tratamentul în timpul sarcinii sau alăptării necesită supraveghere medicală strictă.

Doza recomandată este de un comprimat efervescent Caldefix pe zi.

Comprimatele trebuie dizolvate într-un pahar cu apă, iar soluţia trebuie băută imediat. Administrarea se face în timpul meselor sau după mese. Tratamentul lipsei de calciu şi al osteoporozei este un tratament de lungă durată. Durata tratamentului se stabileşte de către medic după obiectivul terapeutic urmărit.

Caldefix nu este recomandat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Scrieţi o recenzie

CALDEFIX 1000mg/880UI X 20 COMPR. EFF.

caldefix este un bun adjuvant la tratatmentul specific osteoporozei.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul