CALGEL X 1 GEL GINGIVAL

CALGEL X 1 GEL GINGIVAL

calgel este indicat in perioada de eruptie dentara, avand proprietati antiseptice usoare.

More details

W56952001
New product

17,94 lei

- +

 
Informații

Calgel este indicat în perioada de erupţie dentară pentru ameliorarea şi calmarea durerii asociată erupţiei dentare. De asemenea, Calgel posedă proprietăţi antiseptice uşoare. Dacă simptomele persistă sau se agravează după 7 zile trebuie să vă adresaţi unui medic.

Calgel se utilizează la copii cu vârsta peste 3 luni. Dacă simptomele persistă sau se agravează, dacă apar reacţii adverse sau se produce supradozajul, trebuie întreruptă utilizarea medicamentului şi trebuie efectuat un control medical. 

Doze şi mod de administrare

Aplicaţi pe vârful unui deget curat o cantitate mică de gel cu o lungime de aproximativ 7,5 mm (aproximativ 0,22g), cu care masaţi uşor zona afectată a gingiilor copilului. Dacă este necesar, administrarea poate fi repetată. Trebuie aşteptat cel puţin 2 ore înainte de a aplica din nou produsul. Nu trebuie să se depăşească 6 aplicaţii pe zi. Dacă utilizați mai mult Calgel decât trebuie În urma utilizării în exces a Calgel pot să apară dificultăţi la înghiţire, dar dozele la care apar aceste efecte sunt foarte mari şi chiar în cazul utilizării greşite sunt foarte greu de atins.

Calgel este un gel transparent, culoare galben – maronie, cu miros şi gust mentolat. Calgel este ambalat în cutie de carton ce conţine un tub din Al a 10 g gel gingival.

Scrieţi o recenzie

CALGEL X 1 GEL GINGIVAL

calgel este indicat in perioada de eruptie dentara, avand proprietati antiseptice usoare.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul