CANESPOR CREMA 10mg/g CREMA

CANESPOR CREMA 10mg/g CREMA

Este recomandat în tratamentul micozelor tegumentelor determinate de dermatofiti, levuri, mucegaiuri si alți fungi( de exemplu tinea pedis, tinea manum, tinea corporis, tinea inguinalis, pitiriazis versicolor, candidoza superficiala)

More details

W55196003
New product

32,48 lei

- +

 
Informații

Canespor cremă este un medicament antifungic cu spectru larg folosit pentru tratamentul infecţiilor fungice cutanate. Bifonazolul, substanţa activă din Canespor cremă, penetrează straturile afectate ale pielii şi atacă fungii.

Este recomandat în tratamentul micozelor tegumentelor determinate de dermatofiti, levuri, mucegaiuri si alți fungi( de exemplu tinea pedis, tinea manum, tinea corporis, tinea inguinalis, pitiriazis versicolor, candidoza superficiala),tratamentul eritrasmei.

Sarcina, alaptarea și fertilitatea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina Canespor soluție trebuie utilizat în timpul sarcinii doar după evaluarea atentă a raportului risc/beneficiu, deoarece nu există date privind utilizarea sa la femeile gravide. Ca masură de precauție este de preferat a se evite utilizarea bifonazolului în primul trimestru de sarcină.

Alaptarea Medicul dumneavoastră va decide dacă se oprește alăptarea sau dacă se întârzie tratamentul cu Canespor cremă. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Produsul nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze și mod de administrare Crema se utilizeaza o data pe zi, preferabil seara inainte de culcare. Se aplica in strat subtire pe zona afectată și se masează. O cantitate mică de cremă este in general suficientă pentru a trata o zonă de marimea aproximativă a palmei. Pentru obtinerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol cremă trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate.

Durata uzuală a tratamentului:

Micozele picioarelor, (tinea pedum, tinea pedum interdigitalis) 3 săptămâni

Micozele trunchiului, mainilor si pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis) 2-3 săptămâni

Pitiriazis versicolor 2 săptămâni

Eritrasma 2 săptămâni

Candidoza superficiala a pielii 2-4 săptămâni

Reactii adverse:

Foarte rare (afectează mai puțin de 1 din 10000 utilizatori):

• reacții de hipersensibilitate; Cu frecvență necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile): • durere la locul de administrare, • umflarea locului de administrare sau zonei respective, • reacție alergică cutanată generalizată, • reacție alergică cutanată localizată, • înroșirea pielii, • mâncărimea pielii, • erupție cutanată de culoare roșie, • descuamarea pielii, • erupție cutanată tranzitorie însoțită sau nu de mâncărime, • eczemă, • uscăciunea pielii, • iritație cutanată, distrucția pielii, • senzație de arsură la nivelul pielii. 

Compoziţie - Substanţa activă este bifonazolul. 1g Canespor cremă conţine bifonazol 0,01g.

Celelalte componente sunt: alcool benzilic, alcool cetostearilic, palmitat de cetil, octilduodecanol, polisorbat 60, monostearat de sorbitan, apa purificată.

Scrieţi o recenzie

CANESPOR CREMA 10mg/g CREMA

Este recomandat în tratamentul micozelor tegumentelor determinate de dermatofiti, levuri, mucegaiuri si alți fungi( de exemplu tinea pedis, tinea manum, tinea corporis, tinea inguinalis, pitiriazis versicolor, candidoza superficiala)

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul