Carmol Junior x 10cps Cutie  BIOFARM

Carmol Junior x 10cps

Carmol junior este util in atenuarea manifestarilor neplacute ale infectiilor tractului respirator si in ameliorarea durerilor musculare si articulare. 

More details

A024871
New product

16,33 lei

- +

 
Informații

Ingrediente: Olea Europaea Fruit Oil, Abies Alba Needle Oil, Terpineol, L-Menthol, Tocopheryl Acetate, Eucalyptol, Limonene.

Acțiune: Datorită texturii uleioase, dar și a efectelor sale tonice și revigorante, Carmol Junior este ideal pentru masajul blând al membrelor și toracelui copiilor. În urma aplicării la nivelul pielii, datorită componentelor volatile, apare o senzație plăcută de răcorire și revigorare. Uleiul de măsline are proprietăți hidratante, pielea devenind moale și catifelată. Uleiul de brad, alături de terpineol, mentol și eucaliptol, parfumează, tonifică și împrospătează pielea.

Utilizare: Extremitatea efilată a capsulei se taie cu o foarfecă, ținând capsula orientată în jos și departe de față, pentru a evita contactul accidental al soluției cu ochii. Conținutul capsulei se aplică pe pielea intactă prin masaj blând la nivelul toracelui sau la nivelul membrelor. Aplicațiile locale se pot repeta de două ori pe zi. Durata maximă recomandată pentru utilizare neîntreruptă este de 7 zile consecutive. După utilizare mâinile se spală bine.

Precauții: Soluție pentru uz extern, a nu se înghiți! Dacă produsul este înghițit accidental, adresați-vă medicului și arătați acestuia prospectul și/sau ambalajul produsului. Nu se folosește sub pansament compresiv. Nu se aplică pe răni sau piele iritată. Nu se vor masa segmentele corporale care prezintă dilatații vasculare (vene varicoase). Se va evita contactul cu ochii, nasul, gura și membranele mucoase. În cazul contactului cu ochii și fața, imediat clătiți bine cu apă caldă și săpun. În cazul în care senzațiile de disconfort tranzitorii sunt extrem de intense, produsul trebuie să fie îndepărtat de pe piele, clătiți bine cu apă caldă și săpun. În cazul în care utilizatorul prezintă tuse cu expectorație abundentă sau este cunoscut cu afecțiuni cronice însoțite de tuse (astm bronșic, emfizem pulmonar, bronșita cronică), trebuie să cereți sfatul medicului înainte de a folosi acest produs.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. Nu se va utiliza la copiii sub 3 ani.

Condiții de păstrare:
 A se păstra la temperaturi sub 25 grade C, în ambalajul original.

Prezentare:
 10 capsule moi cu soluție pentru uz extern.

Scrieţi o recenzie

Carmol Junior x 10cps

Carmol junior este util in atenuarea manifestarilor neplacute ale infectiilor tractului respirator si in ameliorarea durerilor musculare si articulare. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul