CIFRAN X 10 COMPR. FILM. 500mg

CIFRAN X 10 COMPR. FILM. 500mg

Cifran conţine o substanţă activă numită ciprofloxacina. Ciprofloxacina este un antibiotic care aparţine familiei fluorochinolonelor.

More details

W07863001
New product

9,58 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Cifran conţine o substanţă activă numită ciprofloxacina.

Ciprofloxacina este un antibiotic care aparţine familiei fluorochinolonelor. Ciprofloxacina acţionează prin distrugerea bacteriilor care produc infecţii. Acest medicament acţionează numai asupra anumitor tulpini (specii) de bacterii.

Adulţi Cifran se utilizează la adulţi pentru tratamentul următoarelor infecţii bacteriene:  infecţii ale tractului respirator  infecţii prelungite sau recidivante (repetate) ale urechilor sau sinusurilor  infecţii ale tractului urinar  infecţii ale organelor genitale la bărbaţi şi la femei  infecţii ale tractului gastro-intestinal şi infecţii intra-abdominale  infecţii ale pielii şi ţesuturilor moi  infecţii ale oaselor şi articulaţiilor  prevenirea infecţiilor produse de bacteria Neisseria meningitidis  expunerea la antrax, prin inhalare.

Ciprofloxacina poate fi utilizată în tratamentul pacienţilor cu nivel redus de celule albe ale sângelui (neutropenie) care au febră care se suspectează că este determinată de o infecţie bacteriană. Dacă aveţi o infecţie severă sau o infecţie produsă de mai multe tipuri de bacterii, este posibil să primiţi tratament antibiotic suplimentar, pe lângă Cifran. 

Copii şi adolescenţi Cifran se utilizează la copii şi adolescenţi, sub supraveghere medicală de specialitate, pentru tratamentul următoarelor infecţii bacteriene:  infecţii ale plămânilor şi bronhiilor la copii şi adolescenţi cu fibroză chistică  infecţii complicate ale tractului urinar, incluzând infecţii care au ajuns la nivelul rinichilor (pielonefrită)  expunerea la antrax, prin inhalare. 

Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţii adverse frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane): - senzaţie de rău (greaţă), diaree - durere articulară la copii. Reacţii adverse mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane): - suprainfecţii fungice - număr crescut de eozinofile, un tip de celule albe sanguine - pierderea poftei de mâncare - hiperactivitate sau agitaţie - dureri de cap, ameţeli, tulburări de somn sau tulburări de gust - vărsături, dureri abdominale, tulburări digestive cum sunt probleme la nivelul stomacului (indigestie/arsuri) sau flatulenţă (gaze în intestin) - creşterea concentraţiilor anumitor substanţe din sânge (transaminaze şi/sau bilirubină) - erupţii ale pielii, mâncărimi sau urticarie - dureri articulare la adulţi - afectarea funcţiei rinichiului - durere la nivelul muşchilor sau oaselor, stare generală de rău (astenie) sau febră

Prezentare: cutie x 10 comprimate filmate

Scrieţi o recenzie

CIFRAN X 10 COMPR. FILM. 500mg

Cifran conţine o substanţă activă numită ciprofloxacina. Ciprofloxacina este un antibiotic care aparţine familiei fluorochinolonelor.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul