CODEINA FOSFAT LPH 15 mg X 20 COMPR.

CODEINA FOSFAT LPH 15 mg X 20 COMPR.

alcaloid din opiu cu proprietati antitusive, analgezice.

More details

W01407004
New product

3,48 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Acest medicament conţine codeină. Codeina este un alcaloid din opiu cu proprietăţi antitusive, analgezice şi antidiareice. Codeina este un analgezic slab, cu acţiune centrală, care poate fi utilizată singură sau în asociere cu alte analgezice, cum este paracetamolul. Codeina poate fi utilizată o perioadă scurtă de timp la adolescenţi cu vârsta peste 12 ani, pentru ameliorarea durerilor moderate, care nu sunt ameliorate de alte analgezice, cum sunt paracetamolul sau ibuprofenul administrate singure.

Adulţi

Tratamentul tusei : doza recomandată este de 1 – 2 comprimate CODEINĂ FOSFAT (15 – 30mg fosfat de coeină hemihidrat) de 3 – 4 ori pe zi. Ameliorarea durerii: doza recomandată este de 2 – 4 comprimate CODEINĂ FOSFAT ( 30 - 60mg fosfat de codeină hemihidrat ) la interval de 6 ore. Nu luaţi mai mult de 16 comprimate CODEINĂ FOSFAT (240mg fosfat de codeină hemihidrat ) într-un interval de 24 ore. Tratamentul diareei: Doza recomandată este de 1 comprimat CODEINĂ FOSFAT  (15mg fosfat de codeină hemihidrat) de 3 – 4 ori pe zi. Copii şi adolescenţi Adolescenţi cu vârsta între 12 şi 18 ani Tratamentul tusei : doza recomandată este de 1 – 2 comprimate CODEINĂ FOSFAT  (15 – 30mg fosfat de coeină hemihidrat) de 3 – 4 ori pe zi. Ameliorarea durerii: doza recomandată este de 2 – 4 comprimate CODEINĂ FOSFAT MCC ( 30 - 60mg fosfat de codeină hemihidrat ) la interval de 6 ore. Nu luaţi mai mult de 16 comprimate CODEINĂ FOSFAT (240mg fosfat de codeină hemihidrat) într-un interval de 24 ore. Tratamentul diareei: CODEINĂ FOSFAT nu se administrează la copii cu vârsta sub 18 ani.

Acest medicament nu trebuie administrat mai mult de 3 zile. Dacă durerea nu se ameliorează după 3 zile, adresaţi-vă din nou medicului dumneavoastră pentru a fi sfătuit.

Copii cu vârsta sub 12 ani CODEINĂ FOSFAT nu trebuie administrat la copii cu vârsta sub 12 ani din cauza riscului de apariţie a problemelor severe cu respiraţia.

Prezentare: cutie x 20 comprimate.

Scrieţi o recenzie

CODEINA FOSFAT LPH 15 mg X 20 COMPR.

alcaloid din opiu cu proprietati antitusive, analgezice.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul