CORYOL 6.25mg X 28 COMPR

CORYOL 6.25mg X 28 COMPR

Carvedilol aparţine grupului de medicamente numite alfa- şi beta-blocante. Coryol este utilizat în tratamentul hipertensiunii arteriale şi al anginei pectorale.

More details

W41867002
New product

5,49 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Carvedilol aparţine grupului de medicamente numite alfa- şi beta-blocante. Coryol este utilizat în tratamentul hipertensiunii arteriale şi al anginei pectorale. Coryol este, de asemenea, utilizat ca tratament suplimentar în insuficienţa cardiacă, producând o ameliorare a funcţiei cardiace.

Utilizaţi întotdeauna Coryol exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Dacă simţiţi că efectele Coryol sunt prea puternice sau prea slabe, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul. Comprimatele trebuie înghiţite cu cel puţin jumătate de pahar de apă. Trebuie să înghiţiţi comprimatele filmate cu cel puţin jumătate de pahar cu apă. Puteţi lua comprimatele filmate cu sau fără alimente. Pacienţii cu insuficienţă cardiacă trebuie totuşi să ia comprimatele cu alimente pentru a reduce riscul de apariţie a ameţelilor în momentul ridicării în picioare.

Majoritatea reacţiilor adverse sunt dependente de doză şi dispar când se reduce doza sau se întrerupe tratamentul. Unele reacţii adverse pot să apară la începutul tratamentului şi dispar spontan în cursul continuării tratamentului. Reacţii adverse la pacienţii cu insuficienţă cardiacă: Foarte frecvente: Creşterea glucozei sanguine la diabetici, supraîncărcare cu lichide, edem generalizat (umflarea a mai mult decât o parte a corpului) şi edem genital, tulburări de vedere, reducerea frecvenţei cardiace, ameţeli (de exemplu la ridicarea rapidă în picioare), stare generală de rău, diaree şi vărsături. Frecvente: Reducerea numărului trombocitelor (trombocitopenie) şi ameţeli. Mai puţin frecvente: Constipaţie. Rare: Leşin, tulburări ale sistemului de conducere al inimii, agravarea insuficienţei cardiace la începutul tratamentului şi afectarea funcţiei renale. Insuficienţa renală acută şi tulburările funcţionale renale la pacienţii cu îngroşarea pereţilor arterelor şi/sau afectarea funcţiei renale au apărut în cazuri rare. Reacţii adverse la pacienţii cu tensiune arterială crescută sau dureri în piept: Foarte frecvente: Ameţeli, (de exemplu la ridicarea bruscă în picioare), stare de oboseală, dureri de cap, rărirea bătăilor inimii în special la începutul tratamentului. Uscăciunea ochilor şi dureri în mâini şi picioare. Frecvente: Creşterea valorilor colesterolului seric, stare generală de rău, dureri de stomac şi diaree. Rare: Modificarea tabloului sanguin (leucopenie şi trombocitopenie), edeme (umflarea a mai mult de una din părţile corpului), tulburări de somn, stare de depresie, senzaţii anormale, mâini şi picioare reci, nas înfundat, constipaţie, vărsături, deteriorarea funcţiei renale şi leşin.

prezentare: cutie x 28 comprimate

Scrieţi o recenzie

CORYOL 6.25mg X 28 COMPR

Carvedilol aparţine grupului de medicamente numite alfa- şi beta-blocante. Coryol este utilizat în tratamentul hipertensiunii arteriale şi al anginei pectorale.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul