CRESTOR  5 mg X 28 COMPR. FILM.

CRESTOR 5 mg X 28 COMPR. FILM.

CRESTOR este utilizat pentru a corecta valorile substantelor grase din sange denumite lipide, cea mai cunoscuta dintre acestea fiind colesterolul.

More details

W43678001
New product

73,81 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

 

Crestor face parte dintr-un grup de medicamente numite statine. Vi s-a prescris CRESTOR deoarece: 

·              Aveti o valoare mare a colesterolului in sange. Aceasta inseamna ca prezentati risc de a face infarct miocardic sau accident vascular cerebral.

Vi s-a recomandat sa utilizati o statina, deoarece modificarea regimului alimentar si efectuarea mai multor exercitii fizice nu au fost suficiente pentru a corecta valoarea colesterolului din sangele dumneavoastra. In timpul tratamentului cu CRESTOR trebuie sa continuati regimul dumneavoastra alimentar de scadere a colesterolului si exercitiile fizice.

sau

·              Aveti alti factori care va cresc riscul de a prezenta un infarct miocardic, accident vascular cerebral sau probleme asemanatoare de sanatate.

Infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral si alte probleme pot fi determinate de o afectiune denumita ateroscleroza. Ateroscleroza este determinata de acumularea de depozite de grasimi in arterele dumneavoastra.

CRESTOR este utilizat pentru a corecta valorile substantelor grase din sange denumite lipide, cea mai cunoscuta dintre acestea fiind colesterolul.

In sange sunt prezente diferite tipuri de colesterol– colesterolul “rau” (LDL-C) si colesterolul “bun” (HDL- C).

·              CRESTOR poate sa scada colesterolul “rau” si sa creasca colesterolul “bun”

·              Medicamentul actioneaza ajutand organismul sa blocheze producerea de colesterol “rau”. De asemenea, CRESTOR imbunatateste capacitatea organismului dumneavoastra de a-l elimina din sange.

Dozele uzuale la adulti

Daca luati Crestor pentru valori mari ale colesterolului:

Doza  initiala

Tratamentul dumneavoastra cu Crestor trebuie inceput cu doza de 5 mg sau 10 mg, chiar daca inainte ati luat o doza mai mare dintr-o alta statina. Alegerea dozei initiale va depinde de:

-        Concentratia de colesterol din sangele dumneavoastra;

-        Gradul de risc pe care il aveti pentru un infarct miocardic sau accident vascular cerebral;

-        Prezenta unui factor care v-ar putea face mai susceptibil la posibilele reactii adverse. 

Va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru a vedea care doza initiala de Crestor este cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Crestor poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Este important sa cunoasteti care pot fi aceste reactii adverse. De obicei, acestea sunt usoare si dispar dupa o scurta perioada de timp.

Opriti tratament ul  cu  Crestor  si  solicitati imediat  asistenta  medicala, daca prezentati oricare dintre urmatoarele reactii alergice:

-              respiratie dificila, cu sau fara umflarea fetei, buzelor, limbii si/sau gatului;

-              umflarea fetei, buzelor, limbii si/sau gatului, care poate determina dificultate la inghitire;

-              mancarimi severe ale pielii (cu mici umflaturi).

De asemenea, opriti tratament ul  cu  Crestor si contactati-va  imedi at  medicul daca  aveti  orice  dureri neobisnuite ale  muschilor  , care se prelungesc mai mult decat va asteptati. Simptomele musculare sunt mai frecvente la copii si adolescenti decat la adulti. Similar altor statine, un numar foarte mic de persoane au prezentat efecte musculare neplacute si, rareori, acestea au progresat spre leziuni musculare potential letale, cunoscute sub denumirea de rabdomioliza.

Prezentare: cutie x 28 comprimate

Scrieţi o recenzie

CRESTOR 5 mg X 28 COMPR. FILM.

CRESTOR este utilizat pentru a corecta valorile substantelor grase din sange denumite lipide, cea mai cunoscuta dintre acestea fiind colesterolul.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul