CURASEPT Gel gingival cu clorhexidina x 30ml

CURASEPT Gel gingival cu clorhexidina x 30ml

tratamentul local al gingiilor.

More details

A026105
New product

53,74 lei

- +

 
Informații

Gelul Parodontal Curasept este un tratament local al gingiei care acționează într-o zonă bine determinată și nu cauzează nici un fel de durere. Conține PVP/VA un copolimer care formează un film protector pe gingie și care ajută la calmarea simptomelor cauzate de iritarea mucoasei bucale. Prin aceleași mecanisme copolimerul împiedică formarea plăcii dentare. Gelul conține digluconat de clorhexidină(1%) care asigură un puternic efect antiseptic.

Gelul nu conține alcool și astfel orice iritație a mucoasei sau durere datorată acestuia este înlăturată, iar împreună cu ADS face ca produsul să fie mai ușor acceptat de către pacienți. ADS - SISTEMUL ANTI PATARE.

Folosirea îndelungată a produselor pe bază de clorhexidină poate duce la pătarea danturii. Întreaga gamă

CURASEPT conține ADS care este un component care împiedică cele 2 mecanisme prin care clorhexidina pătează dantura, rezultatul fiind o reducere semnificativă a nivelului de patare a danturii în urma tratamentului.

Indicații:
Tratamentul local al gingiei cu gel parodontal ajută la calmarea durerilor cauzate de tratamentul dentar pentru purtătorii de aparate ortodontice și pentru purtătorii de proteze și lucrări dentare. Se folosește cu succes și în bolile parodontale și după aplicarea implanturilor dentare. Gelul împiedică și formarea plăcii dentare.


Mod de utilizare:

Aplicați o mică cantitate de gel, folosindu-vă un deget sau o periuță ultrasoft, pe gingie și apoi masați. Pentru aplicarea interdentară folosiți o periuță interdentară acoperită cu gel. Pentru persoanele care suferă de boli parodontale se recomandă aplicarea produsului direct în pungile parodontale. Aplicarea în aceste pungi se realizează folosind o seringă cu vârf de plastic foarte fin. Pentru orice detalii consultați medicul stomatolog.

ATENȚIE - nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu înghițiți. Folosiți produsul în limita termenului de valabilitate, marcat pe tub. Înainte de folosire verificați dacă tubul este intact. Păstrați tubul la temperatura camerei. Clătiți mâinile după folosire.

Prezentare:
30 ml

Scrieţi o recenzie

CURASEPT Gel gingival cu clorhexidina x 30ml

tratamentul local al gingiilor.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul