Cutaden unguent x 40g

Cutaden unguent x 40g

favorizeaza regenerarea celulara si cicatrizarea.

More details

A02176
New product

12,45 lei

- +

 
Informații

Caracteristici- Produsul cosmetic CUTADEN conține o combinație de ingrediente cu acțiune reepitelizantă, protectoare, emolientă și astringentă. CUTADEN favorizează regenerarea celulară și cicatrizarea, previne proliferarea microbiană excesivă, are acțiune antipruriginoasă și asigură protecția epiteliului față de factorii externi.

Efecte- CUTADEN este recomandat în dermatitele iritative (eritem fesier la nou-născuți și sugari sau dermatite profesionale neexudative), eczeme uscate, arsuri superficiale limitate, degerături, prurit.

Ingrediente- Vaselină albă, lanolina anhidră, apa purificată, ihtiol, extract de hamamelis, tetraborat de sodiu, oxid de zinc, dioxid de titan, parfum.

Instrucțiuni de utilizare- CUTADEN se aplică în strat subțire, prin masaj ușor, pe pielea curățată în prealabil.

Avertizări speciale- CUTADEN nu se va administra în cazul leziunilor exudative, sau în caz de alergie la oricare din ingredientele produsului. Unguentul nu se aplică pe leziuni suprainfectate. A se evita contactul cu ochii.

Păstrare- A se utiliza de preferință înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra în ambalajul original la temperaturi sub 25 grade C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe ambalaj.

Prezentare- Tub cu 40 g cremă.

Producător- Antibiotice S.A.

Scrieţi o recenzie

Cutaden unguent x 40g

favorizeaza regenerarea celulara si cicatrizarea.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul