Dolo-Angin fara zahar x 16cp

Dolo-Angin fara zahar x 16cp

Dolo-angin fara zahar, pentru iritatii ale mucoasei bucale si dureri in gat.

More details

A02398
New product
 
Informații

ndicaţii:

Dolo-angin fara zahar este activ si eficient impotriva durerilor severe de gat insotite de iritatia mucoasei bucale.

In cazul inflamatiei mucoasei oro-faringiene bucale si a durerilor de gat Lichen islandicus are un efect de calmare si ameliorare a simptomelor.

Benzocaina, prin actiune locala, inlatura durerea rapid si eficient.

 Actioneaza rapid, are o excelenta toleranta si un gust placut.

Compozitie :

1 comprimat contine lichen islandicus 50mg,benzocaina 10mg, acid tartaric 15mg, izomalt,colorant natural:complex clorofila –cupru,agenti aromatizanti

Contraindicatii : pacientii alergici la benzocaina sau alte medicamente din aceeasi clasa(estercaine,precum articaina, pacientii alergici la conservanti de tipul parabenilor si la coloranti(precum henna),copii sub 12 ani.

Atentionari :

Rezultatele studiilor privind utilizarea acestui medicament in timpul sarcinii si alaptarii sunt neconcludente. Din aceasta cauza acest medicament nu trebuie utilizat in timpul sarcinii si alaptarii. Mentiune pentru diabetici:1 pastila de dolo-angina indulcita cu izomalt/este echivalenta cu 0.13 unitati de paine.

Mod de administrare :

Adulti si copii (cu varsta peste 12 ani)  : 1 pastila la interval de 2-3 ore. Pastila se tine in gura pana la dizolvare.Doza zilnica maxima este de 6 pastile.

Pastrare :

A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C / in ambalajul original.Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.

Scrieţi o recenzie

Dolo-Angin fara zahar x 16cp

Dolo-angin fara zahar, pentru iritatii ale mucoasei bucale si dureri in gat.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul