DOPPELHERZ Coenzima Q 10 x 30cps

Coenzima Q 10 x 30cps

Doppelherz aktiv Coenzima Q10 Plus – Inima puternică pentru o viață liniștită!

More details

A02426
New product

27,42 lei

- +

 
Informații

Detalii produs

Indiferent de vârstă pe care o avem, organismul nostru are nevoie de o alimentație suficient de bogată în substanțe nutritive vitale. Există multiple studii care arată că, odată cu înaintarea în vârstă, rezervele organismului de Coenzimă Q10 scad. Acest lucru impune consumul alimentelor bogate în această substanță.

Conezima Q10

Organismul uman este capabil să sintetizeze această substanță. La nivel celular este localizată în mitocondrii și este implicată în procesul respirației celulare aerobe, generând energie, sub formă ATP (adenozin trifosfat). Prin urmare, concentrații mari de Coenzimă Q10 au fost identificate la nivelul acelor organe care necesită consum ridicat de energie pentru o bună funcționare, și anume: inima, ficat, rinichi, mușchi. Principalele cauze care duc la un deficit de Coenzimă Q10 sunt: biosinteza scăzută și utilizarea crescută de către organism. Există însă numeroase surse alimentare care pot aduce o cantitate suplimentară. Carnea (în special organele: inima, ficat) și peștele sunt cele mai bogate surse de Coenzimă Q10. Atunci când acestea lipsesc din alimentația noastră, avem la dispoziție Doppelherz aktiv Coenzimă Q10 Plus pentru suplimentarea necesarului zilnic.

Beneficiile vitaminelor

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12) au rol de cofactori în oxidarea nutrienților și producerea energiei. Contribuie, prin urmare, la metabolismul energetic normal. Astfel, persoanele cărora le lipsesc aceste vitamine din organism prezintă o capacitate mai mică de rezistență la efortul fizic. Vitamina B1 contribuie la bună funcționare a inimii, iar Vitamina B2 la metabolismul normal al fierului. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor, iar Vitamina B12 la formarea normală a globulelor roșii și la procesul de diviziune celulară. Împreună cu Vitamina C, Vitaminele B2, B6 și B12 ajută la reducerea oboselii și extenuării. O contribuție la protejarea celulelor față de stresul oxidativ o au Vitaminele C și E, precum și microelementul esențial Zinc.

Scrieţi o recenzie

Coenzima Q 10 x 30cps

Doppelherz aktiv Coenzima Q10 Plus – Inima puternică pentru o viață liniștită!

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

14 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul