DOPPELHERZ Diabetiker vitamine x 30cp

Diabetiker vitamine x 30cp

Complex de vitamine potrivit diabeticilor.

More details

A02427
New product

22,02 lei

- +

 
Informații

Descriere

Persoanele care sufera de diabet, sufera de multe ori de un aport insuficient de anumite vitamine si substante minerale. Suplimentar, este posibil sa creasca necesarul acestor substante vitale, daca din cauza dezechilibrelor metabolice, substantele nutritive sunt excretate sau consumate in exces. Tabletele pentru diabetici Doppelherz Aktiv au fost concepute in mod special pentru aceste persoane. Cu o tableta se realizeaza un aport deosebit, pentru a echilibra necesarul de multe ori crescut de vitamine, minerale si oligoelemente. Vitaminele pentru diabetici de la Doppelherz faciliteaza o ingrijire tintita cu vitamine compuse special si care au in compozitia lor magnesiu, precum si zinc, crom si seleniu. Astfel, poate fi acoperit necesarul deosebit al diabeticilor prin excretia crecuta, de exemplu de magneziu. 

Compozitie:  

Oxid de magneziu. 200.0 mg,Acid ascorbic180.0 mg,alfa-Tocoferolacetat. 42.0 mg,Gluconat de zinc5.0 mg,Nicotinamida.18.0 mg,Ciancobalamina (Vitamina B12).0.1% 6.0 ?g,Pantotenat de calciu (Vitamina B 5).6.0 mg,Piridoxina clorhidrat (Vitamina B6) 3.0 mg,Tiamina nitrat (Vitamina B1).2.0 mg,Riboflavina (Vitamina B2) 1.6 mg,Acid folic450.0 ?g,Clorura de crom (lll) hexahidrat.60.0 ?g,Biotina150.0 ?g,Selenat de sodiu30.0 ?g. 

Administrare:  

Zilnic, se va lua o tableta nemestecata in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid. La nevoie, tabletele se pot imparti in jumatate. 

Observatie Importanta: O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine, oligoelemente si antioxidanti pentru diabetici nu poate inlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului.

In cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat, miscare suficienta, controlul greutatii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti.

Datorita compozitiei lor deosebite, Vitaminele pentru diabetici Doppelherz Aktiv sunt recomandate alimentatiei din cadrul diabetului zaharat in cadrul unui plan dietetic.

Actiuni:  

Vitaminele B asigura, impreuna cu magneziul, in special necesarul energetic al celulelor. Acestea sunt necesare pentru a transforma in energie anumite componente ale alimentelor (de exemplu, hidratii de carbon). Aceasta energie este necesara pentru transmitatorii neuronali si pentru functionarea sistemului nervos. Aportul de vitamine B este important, in special pentru sistemul nervos si piele. Vitaminele B12, B6 si acidul folic sunt importante pentru un continut echilibrat de homocisteina. Aceasta este importanta pentru mentinerea sanatatii sistemului circulator. Substantele nutritive pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru apararea celulara. Deoarece in metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi, trebuie luat in considerare un aport suficient de substante nutritive antioxidante. Vitaminele C, E si seleniul sunt importante pentru mentinerea balantei intre producerea de radicali liberi si indepartarea acestora din organism; in plus, seleniul stabilizeaza celulele si intervine in functionarea lor. Astfel, se indeplinesc importante functii in apararea celulara. Oligoelementele si magneziul pentru metabolismul glucozei. Microelementele crom si zinc, la fel ca si mineralul magneziu sunt importante pentru balanta valorilor glicemiei. Cromul si zincul sunt necesare pentru formarea, depozitarea si actiunea insulinei.

Mod de prezentare cutie cu 30cps

Scrieţi o recenzie

Diabetiker vitamine x 30cp
Complex de vitamine potrivit diabeticilor.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul