DOPPELHERZ Lecitina+Ginko x 30cps

Lecitina+Ginko x 30cps

  • Pentru funcţionarea normală a sistemului nervos şi performanţă mentală normală
  • Pentru îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare
  • Contribuie la funcţia cognitivă normală şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

More details

A002070
New product

26,56 lei

- +

 
Informații

Doppelherz aktiv Lecitină + Ginkgo – O minte ageră pentru zile liniștite Toate activitățile mentale și fizice sunt controlate sau mediate de creier și sistemul nervos. Acțiunile voluntare sunt inițiate de creier, iar nervii sunt cei care transmit informațiile către alte părți ale corpului uman. Pentru ca sistemul nervos să funcționeze normal, trebuie să existe un echilibru chimic optim în organism. Balanța dintre substanțele chimice din organism are o influență majoră asupra stării de sănătate mentală și emoțională a unei persoane. Pentru a te proteja în acest sens, este recomandată folosirea capsulelor Doppelherz aktiv Lecitina + Ginkgo.

Care sunt principalele beneficii ale Lecitinei?
Lecitina este un fosfolipid important, necesar tuturor celulelor din organism, fiind considerată piatră de temelie în construcția membranei celulare. Lecitina este întâlnită în principalele organe precum inima, ficatul ori creierul. O cantitate semnificativă de Lecitină poate fi găsită în multe alimente, însă cantitatea de Lecitină acumulată în alimente nu este întotdeauna suficientă pentru protejarea cu succes a celulelor. În consecință, suplimentarea cu Lecitina este necesară pentru menținerea stării de sănătate generale. Solicitările deosebite, precum: o alimentație neechilibrată, vârsta înaintată, perioadele de efort fizic și psihic, pot conduce la un necesar crescut de lecitină, fiind utilă, îndeosebi, cea de origine vegetală.

În compoziția lecitinei din soia se regăsesc substanțe importante pentru organism:cholină, inozitolul și acizii grași nesaturați (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmițătorilor – substanțe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.

Care sunt principalele beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba?
Ginkgo Biloba este o plantă medicinală asociată civilizației orientale și utilizată, în mod tradițional, pentru proprietățile antioxidante, dar și pentru efectele benefice asupra funcției cognitive, circulației sangvine periferice și microcirculației la nivel cerebral.

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminelor B și Zincului?
Vitamina B1 participă, alături de Vitaminele B3 (Niacină), B6 și B12 la metabolismul energetic normal. Ele contribuie și la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului nervos. Niacina, Vitaminele B6 și B12 contribuie, suplimentar, la reducerea oboselii și extenuării. Acidul pantotenic, vitamina hidrosolubilă, cunoscută și sub denumirea de Vitamina B5 contribuie, suplimentar, la performanța mentală normală. Microelementul Zinc se alătură acțiunii celorlalte componente, contribuind la funcția cognitivă normală și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Pentru un aport zilnic optim de minerale și vitamine necesare unei funcționari normale ale sistemului nervos, se recomandă Doppelherz aktiv Lecitina + Ginkgo.

Când este Doppelherz aktiv Lecitină + Ginkgo potrivit pentru tine?
Capsulele Doppelherz aktiv Lecitină + Ginkgo sunt soluția potrivită pentru sistemul tău nervos și pentru starea ta generală de bine. Dacă treci printr-o perioadă solicitantă în care ai nevoie de perspicacitate și un plus de energie pe toate planurile, capsulele Doppelherz aktiv Lecitină + Ginko sunt ideale pentru tine.

Mai multe informații privind proprietățile nutrientior din compoziția Doppelherz aktiv Lecitină + Ginkgo puteți găsi în prospectul disponibil.

Compoziție/capsulă:
600 mg Lecitină din soia, 15 mg pulbere din frunze de Ginkgo biloba, 8 mg Niacină, 5 mg Zinc, 3 mg Acid pantotenic, 0,7 mg Vitamina B6, 0,55 mg Vitamina B1, 1,25 μg Vitamina B12.

Mod de administrare:

Se administrează 2 capsule zilnic, nemestecate, în timpul meselor, cu o cantitate suficientă de lichid.

Atenționări:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.

Prezentare:
30 capsule

Scrieţi o recenzie

Lecitina+Ginko x 30cps
  • Pentru funcţionarea normală a sistemului nervos şi performanţă mentală normală
  • Pentru îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare
  • Contribuie la funcţia cognitivă normală şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

22 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul