DOPPELHERZ Mg 400+B1+B6+B12+acid folic x 30cp

Mg 400+B1+B6+B12+acid folic x 30cp

  • 400 mg Magneziu pentru funcționarea sistemelor muscular și nervos
  • Vitamina B1 pentru funcționarea optimă a inimii
  • Magneziu, Vitaminele B6 + B12 pentru un plus de energie în perioadele solicitante

More details

A02434
New product

20,84 lei

- +

 
Informații

Indicatii:
Magneziul este o substanta minerala de importanta vitala, pe care corpul nu o poate produce singur. 
De asemenea, acumularea acestuia este limitata.

Datorita gradului inalt de consum al alimentelor se poate ajunge in ziua de azi in situatia in care cantitatea de magneziu asimilata sa nu fie mereu una optimala. 
In timpul prepararii alimentelor pot interveni pierderi suplimentare. De asemenea, folosirea regulata a laxativelor si consumul regulat de alcool sustrag corpului magneziu.

Surse importante de magneziu se regasesc, de exemplu, in produsele din cereale integrale, pastai, diferite sortimente de legume precum si in ficat, pui si peste. Cei mai importanti acizi grasi esentiali sunt acidul eicosapentaenoic si docosahexaenoic, insa doar un numar restråns de alimente contin acesti doi acizi valorosi. Surse bune sunt pestii de apa rece ca de exemplu somonul, heringul si macroul.

Acidul folic, Vitamina B6 si B12 au un nivel pozitiv asupra nivelului homocisteinei si sunt o componenta importanta a alimentatiei sanatoase pentru aparatul cardiovascular, deoarece un nivel normal a homocisteinei este important pentru mentinerea activitatii normale a vaselor sangvine.

In cazul unei alimentatii neechilibrate, aportul acestor substante nutritive nu se face in mod corespunzator. 
Acidul folic nu se gaseste la cea mai mare parte a populatiei la nivelul recomandat de catre nutritionisti.

Compozitie:

Comprimatele de la Doppelherz contin magneziu in doze mari, intr-o combinatie de efect cu vitaminele B, inclusiv cu acidul folic. Deoarece acestea indeplinesc sarcini importante in timpul metabolismului energetic precum si pentru activitatea celulei nervoase.

Acidul folic in combinatie cu vitamina B6 si B12 este important pentru mentinerea sanatatii inimii si a circulatiei. Aceasta se bazeaza pe faptul ca cele trei vitamine participa la descompunerea homocisteinei.

Homocisteina este un produs intermediar in cadrul metabolismului acidului aminic. Se va lua in considerare atåt homocisteina cåt si colesterina, pentru a asigura sanatatea si capacitatea inimii, circulatia sångelui si a vaselor.

Vitamina B1 este indispensabila pentru metabolismul la nivelul celulei nervoase.

Vitamina B6 este necesara pentru metabolismul aminoacizilor si participa in procesul de diviziune celulara. De asemenea, este importanta pentru a sustine imunitatea organismului si pentru formarea globulelor rosii.

Vitamina B12 este importanta in procesul de hematopoieza si are rol benefic asupra intregului sistem nervos. Este folosita si la formarea stratului protector pentru fibrele nervoase din creier.

Actioneaza, de asemenea, in sinteza proteinelor care participa la edificarea diferitelor tesuturi.

Acidul folic este o vitamina a grupei B solubila in apa. Alaturi de vitamina B6 si vitamina B12, acidul folic este important pentru compunerea albuminoidelor si pentru formarea elementelor figurate ale sångelui, participa la procesul de diviziune a celulelor si la regenerarea acestora, precum si la transportul de oxigen.

Comprimatele de la Doppelherz contin 400 mg magneziu intr-o combinatie utila cu vitaminele B1, B6, B12 si acid folic. Aceasta combinatie ne ajuta sa ramånem sanatosi si apti de munca.

1 comprimat contine: 400 mg magneziu (114%), 4,2 mg vitamina B1 (263%), 5 mg vitamina B6 (250%), 5 ug vitamina B12 (250%), 600 ug acid folic (150%)* (*- Procentele din dozele fiziologice zilnice recomandate.)

Mod de administrare: 

Se administreaza zilnic 1/2 - 1 comprimat, cu mult lichid.

Scrieţi o recenzie

Mg 400+B1+B6+B12+acid folic x 30cp
  • 400 mg Magneziu pentru funcționarea sistemelor muscular și nervos
  • Vitamina B1 pentru funcționarea optimă a inimii
  • Magneziu, Vitaminele B6 + B12 pentru un plus de energie în perioadele solicitante

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul