DOPPELHERZ Par forte x 30cps

Par forte x 30cps

  • Cupru pentru pigmentarea naturală a părului
  • Biotina + Zinc pentru menținerea sănătății părului
  • Zinc pentru sănătatea firului de păr 

More details

A8X006974
New product

24,06 lei

- +

 
Informații

Un păr frumos joacă un rol semnificativ pentru idealul de frumusețe al societății noastre și este important pentru starea noastră de bine. Facem totul pentru ca părul nostru să arate bine. Îl zvântăm cu uscătorul de păr, îl vopsim sau îl decolorăm și folosim cele mai diverse substanțe pentru a-i da forma dorită. Însă, prin aceasta îl și suprasolicităm zi de zi. În plus, părul nostru mai este atacat și de soarele de la plajă sau de sarea și clorul din apă.
Părul realizează, prin înnoirea, respectiv, creșterea sa, performanțe zilnice maxime. Pentru aceasta, el are nevoie de substanțe nutritive și fortifiante, pe care trebuie să i le furnizăm în mod regulat și suficient prin alimentația noastră.

Biotina și Zincul contribuie la menținerea sănătății părului. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului (culoarea părului).

Acidul folic contribuie, împreună cu Vitamina B12, la procesul de diviziune celulară.

Vitaminele B1, B2 și Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal.

Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei. Oligoelementul Molibden contribuie la metabolismul normal al aminoacizilor care conțin sulf.

L-cisteina este un aminoacid sulfurat. Ea apare îndeosebi în proteinele fibroase (keratina) din păr și unghii. Keratina conferă rezistență părului și unghiilor.

L-metionina este, de asemenea, un aminoacid sulfurat. Întrucât organismul uman nu poate produce acest aminoacid, el trebuie preluat din alimente. Metionina servește, printre altele, la producerea de cisteină.

Coada-calului (Equisetum arvense)se numără printre cele mai vechi plante din lume. Ea s-a dezvoltat cu aproximativ 400 de milioane de ani în urmă, tulpinile sale având pe atunci dimensiunile unor copaci. Arabii și grecii apreciau această plantă încă din Antichitate. În Asia, Coada-calului este cultivată astăzi ca legumă. Caracteristic pentru planta de Coada-calului sunt cristalele minuscule de acid silicic, care dau rezistență pereților celulari. Frunzele de Coada-calului seamănă, de aceea, cu acele de brad.

O capsulă conține:
5 mg Zinc, 300 μg Cupru, 15 μg Molibden, 300 μg Biotină, 200 μg Acid folic, 9 mg Acid pantotenic, 1,1 mg Vitamina B1, 1,4 mg Vitamina B2, 1,4 mg Vitamina B6, 2,5 μg Vitamina B12, 50 mg L-cisteină, 160 mg L-metionină, 50 mg pulbere din iarbă de Coada-calului (Equisetum arvense).

Atenţionări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, in ambalajul original.

Ambalaj: 30 capsule

Mod de administrare:
Se recomandă 1 capsulă pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca.

Scrieţi o recenzie

Par forte x 30cps
  • Cupru pentru pigmentarea naturală a părului
  • Biotina + Zinc pentru menținerea sănătății părului
  • Zinc pentru sănătatea firului de păr 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul