EGLONYL 50 mg X 30 CAPS.

EGLONYL 50 mg X 30 CAPS.

Indicatii:

Tratament de scurta durata al starilor de agitatie si agresivitate din psihozele acute si cronice (schizofrenie si delir cronic non-schizofreni

More details

W63528002
New product

8,58 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Indicatii:

Tratament de scurta durata al starilor de agitatie si agresivitate din psihozele acute si cronice (schizofrenie si delir cronic non-schizofrenic).

Contraindicatii:

Hipersensibilitate; feocromocitom diagnosticat sau suspectat; asociere cu medicamente antiparkinsoniene dopaminergice. Copii. In cazul cpr. care contin lactoza, CI in galactozemia congenitala, sindromul de malabsorbtie a glucozei sau galactozei, precum si in caz de deficit de lactaza. Nu se ingera bauturi alcoolice. Alaptare.

Administrare:

Injectabil intramuscular 400-800 mg/zi, timp de 2 saptamani. Oral 200-1000 mg/zi.

Atentionari:

Intreruperea tratament in caz de hipertermie (risc de sindrom malign cu paloare, hipertermie, tulburari vegetative, alterari ale starii de constienta, rigiditate musculara). Poate fi precedat de simptome de disfunctie vegetativa (transpiratie si TA labila). Prelungire dependenta de doza a intervalului QT, cu risc de torsada varfurilor, favorizata de bradicardie, hipokaliemie sau de un medicament care prelungeste intervalul QT. Se face ECG inainte de tratament. Atentie la pacientii cu boala Parkinson. in insuficienta renala se micsoreaza dozele. Atentie sporita la: epileptici, varstnici. sarcina. Soferi si activitati de precizie.

Reactii adverse:

Tulburari neuropsihice: diskinezie precoce (torticolis spasmodic, crize oculogire, trismus); sindrom extrapiramidal: akinezie, cu sau fara hipertonie; sindrom excito-motor hiperkinetic - hiperton; acatizie; diskinezie tardiva. tulburari endocrine si metabolice: hiperprolactinemie tranzitorie, reversibila, cu amenoree, galactoree, ginecomastie, impotenta sau frigiditate; crestere in greutate. tulburari cardiace: prelungirea intervalului QT; rareori torsada varfurilor. Tulburari vegetative: hipertensiune arteriala ortostatica. Sindrom neuroleptic malign.

Prezentare ambalaj:

30 capsule.

Scrieţi o recenzie

EGLONYL 50 mg X 30 CAPS.

Indicatii:

Tratament de scurta durata al starilor de agitatie si agresivitate din psihozele acute si cronice (schizofrenie si delir cronic non-schizofreni

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul