ELGYDIUM Pasta dinti gingii iritate x 75 ml PIERRE FABRE

ELGYDIUM Pasta dinti gingii iritate x 75 ml

Elgydium pasta de dinti pentru gingii iritate , 75 ml

More details

A064058
New product

28,59 lei

- +

 
Informații

ELGYDIUM IRRITATED GUMS – Pastă de dinți pentru gingii iritate, 75 ml

Datorită conținutului de acid gliciretinic, cunoscut pentru proprietățile sale de calmare, ELGYDIUM PASTĂ DE DINȚI GINGII IRITATE ajută la restabilirea confortului în timpul periajului dentar și contribuie la calmarea iritației ocazionale a gingiilor.

Proprietăți: Pentru un periaj dentar eficient și pentru menținerea sănătății gingiilor. Este recomandată în mod special persoanelor care se confruntă cu iritații sau inflamații ușoare la nivelul gingiilor. 95% dintre utilizatori au resimțit ameliorare la nivelul gingiilor după utilizarea pastei de dinți.
Instrucțiuni de utilizare: Utilizați pentru periaj dentar și/sau pentru a masa delicat gingiile (cu o periuță de dinți soft sau cu degetul curat) de 3 ori pe zi, după mese. Clătiți după utilizare. A nu se utiliza mai mult de 3 ori pe zi. Nu este indicată copiilor cu vârsta sub 6 ani. A se păstra la o temperatură de maxim 25°C.
Studiu de toleranță și eficacitate realizat sub control medical dentar asupra a 44 de subiecți, timp de 21 zile (chestionar de satisfacție).

Prezentare : 75 ml

Scrieţi o recenzie

ELGYDIUM Pasta dinti gingii iritate x 75 ml

Elgydium pasta de dinti pentru gingii iritate , 75 ml

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul