ENTRANIN 100mg X 4 COMPR. MAST.

ENTRANIN 100mg X 4 COMPR. MAST.

Indicatii: Tratamentul barbatilor cu disfunctie erectila. 

More details

W59824002
New product

58,66 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Ce este Entranin şi pentru ce se utilizează

Entranin conține substanța activă sildenafil, care face parte din grupa medicamentelor numită inhibitori ai fosfodiesterazei tip 5 (PDE5). El acţionează prin relaxarea pereţilor vaselor de sânge din penis, lucru ce permite creşterea fluxului de sânge la nivelul penisului în prezenţa unei excitări sexuale. Entranin vă va ajuta să aveţi o erecţie în prezenţa unei stimulări sexuale. Entranin se foloseşte pentru tratamentul bărbaţilor adulți cu disfuncţie erectilă, uneori cunoscută sub denumirea de impotenţă. Acest lucru se întâmplă în momentul când un bărbat nu poate sau poate cu dificultate să susţină erecţia penisului în cadrul activităţii sexuale.

 Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Entranin Nu luaţi Entranin:

- dacă sunteți alergic la sildenafil sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).

- dacă luaţi medicamente denumite nitraţi, deoarece utilizarea concomitentă a acestor medicamente poate duce la o scădere periculoasă a presiunii sângelui. Spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi unul din aceste medicamente care adeseori sunt administrate pentru ameliorarea anginei pectorale (sau "durerii în piept"). Dacă nu sunteţi sigur, întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.

- dacă utilizaţi oricare dintre medicamentele cunoscute sub numele de donori de oxid nitric, cum este nitritul de amil, deoarece această combinaţie poate duce la o scădere periculoasă a tensiunii arteriale;

- dacă aveţi probleme severe la inimă sau ficat; 

- dacă aţi avut recent un accident cerebrovascular sau un infarct miocardic sau dacă aveţi tensiunea arterială scăzută;

- dacă aveţi unele probleme ereditare rare la nivelul ochilor (cum este retinita pigmentară);

- dacă aţi avut vreodată probleme de pierdere a vederii din cauza neuropatiei oculare ischemice anterioare non-arteritice (NOIAN).

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi Entranin spuneţi medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale:

- dacă aveţi siclemie (o anomalie a celulelor roşii din sânge), leucemie (cancer al celulelor din sânge), mielom multiplu (cancer al măduvei osoase); - dacă aveţi o deformare a penisului sau Boala Peyronie;

- dacă aveţi probleme cu inima. Medicul dumneavoastră trebuie să examineze atent dacă inima dumneavoastră poate suporta efortul suplimentar necesar actului sexual;

- dacă aveţi ulcer al stomacului, sau probleme de sângerare (cum este hemofilia);

- dacă prezentaţi o scădere bruscă a acuităţii vizuale, întrerupeţi administrarea de Entranin şi contactaţi imediat medicul dumneavoastră.

Nu trebuie să luaţi Entranin împreună cu alte tratamente orale sau locale pentru disfuncţia erectilă. Nu trebuie să luaţi Entranin împreună cu tratamente pentru tensiunea arterială pulmonară mare (HAP) care conțin sildenafil sau oricare alt inhibitor al PDE5. Nu trebuie să luați Entranin dacă nu aveți disfuncție erectilă. Nu trebuie să luați Entranin dacă sunteți femeie. Precauţii speciale pentru pacienţi cu probleme renale sau hepatice Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi boli ale rinichilor sau ficatului. Medicul dumneavoastră poate decide administrarea unei doze mai scăzute.

Copii şi adolescenţi     Entranin nu trebuie administrat la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Entranin împreună cu alte medicamente     Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente. Entranin comprimate masticabile interacţionează cu unele medicamente, mai ales acelea utilizate pentru tratamentul durerilor în piept. În cazul unei situaţii de urgenţă trebuie să spuneţi medicului dumneavostră, farmacistului sau asistentei că aţi luat Entranin şi când aţi luat. Nu luaţi alte medicamente concomitent cu Entranin decât în situaţia în care medicul dumneavoastră v-a spus că o puteţi face. Nu trebuie să luaţi Entranin dacă luaţi medicamente numite nitraţi, deoarece combinaţia dintre aceste medicamente poate determina o scădere potenţial periculoasă a tensiunii arteriale. Spuneţi întotdeauna medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale dacă luaţi oricare din aceste medicamente care sunt utilizate în general pentru tratarea anginei pectorale (sau "durerii în piept"). Nu trebuie să luaţi Entranin concomitent cu oricare din medicamentele cunoscute ca donori de oxid nitric cum este nitritul de amil deoarece această combinaţie poate determina o scădere periculoasă a tensiunii arteriale. Medicul dumneavoastră va începe tratamentul cu doza cea mai mică de sildenafil (25 mg) în cazul în care sunteţi sub tratament cu medicamente cunoscute ca inhibitori de protează, utilizate pentru tratamentul infecţiei cu HIV. 3 Unii pacienţi care sunt sub tratament cu alfa-blocanţi pentru tensiune arterială mare sau afecţiune a prostatei pot prezenta ameţeli sau stări confuzionale uşoare, cauzate de scăderea tensiunii arteriale la schimbarea bruscă din poziţia şezând sau orizontală. Unii pacienţi au prezentat aceste simptome după ce au luat Entranin şi alfa-blocanţi. Acest lucru este posibil să apară mai ales în primele 4 ore după administrarea de Entranin. Pentru a reduce șansele apariţiei acestor simptome, alfa-blocantul trebuie administrat regulat înainte de a începe să luaţi Entranin. Medicul dumneavoastră poate iniţia tratamentul cu o doză mai mică de sildenafil (25 mg). Entranin împreună cu alimente, băuturi şi alcool Entranin poate fi luat cu sau fără alimente. Totuşi, veţi constata că efectul Entranin se va instala cu întârziere în cazul unei mese consistente. Consumul de băuturi alcoolice poate influenţa temporar abilitatea de a avea o erecţie. Pentru beneficii maxime ale medicamentului se recomandă să nu consumaţi cantităţi excesive de alcool înainte de a lua Entranin.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea       Entranin nu este recomandat pentru administrare femeilor.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor      Entranin poate provoca ameţeli şi tulburări de vedere. Trebuie să conştientizaţi cum reacţionaţi la Entranin înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Entranin comprimate masticabile conţine aspartam, care este o sursă de fenilalanină. Dacă suferiţi de fenilcetonurie (o afecţiune ereditară rară a metabolismului) trebuie să ţineţi cont de acest lucru.

Entranin comprimate masticabile conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. 

Cum să luaţi Entranin      Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza iniţială uzuală este de 50 mg. Nu trebuie să luaţi Entranin mai mult decât o dată pe zi. Trebuie să luaţi Entranin cu o oră înainte de actul sexual. Comprimatul trebuie mestecat întreg. Dacă simțiți că efectul Entranin este prea puternic sau prea slab, spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. Entranin vă va ajuta să aveţi o erecţie în contextul unei stimulări sexuale. Timpul necesar pentru efectul Entranin variază de la persoană la persoană, dar în mod normal este cuprins între o jumătate de oră şi o oră. Acţiunea Entranin se va instala mai greu dacă îl veţi lua după masă. Spuneţi medicului dumneavoastră dacă Entranin nu vă ajută să aveţi o erecţie sau dacă aceasta nu este suficientă pentru finalizarea actului sexual. Utilizare la copii şi adolescenţi Entranin nu trebuie administrat la persoane cu vârsta sub 18 ani. Dacă luaţi mai mult Entranin decât trebuie 4 Puteţi să prezentaţi o creştere a incidenţei sau gravităţii reacţiilor adverse. Eficacitatea nu creşte la doze mai mari de 100 mg. Nu trebuie să luaţi mai multe comprimate decât v-au fost recomandate de către medicul dumneavoastră. Dacă luaţi mai multe comprimate decât v-au fost prescrise adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

 Reacţii adverse posibile   Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse cu toate că nu apar la toate persoanele. Aceste reacții adverse raportate în asociere cu administrarea de sildenafil sunt de obicei uşoare până la moderate și de scurtă durată. Dacă prezentaţi una din următoarele reacţii adverse încetați să luați Entranin și contactaţi imediat medicul dumneavoastră : - O reacție alergică - acesta apare mai puțin frecvent (poate afecta 1 până la 100 de persoane): Simptomele includ: respiraţie accelerată, dificultate în respiraţie sau ameţeli, umflare a pleoapelor, feţei, buzelor sau gâtului. - Durere în piept - acesta apare mai puțin frecvent Dacă aceasta apare în timpul sau după actul sexual:  Stați în poziție semi-șezândă și încercați să vă relaxați  Nu luați nitrați pentru a trata durerea din piept - Erecţii prelungite, uneori dureroase - acestea apar rar (poate afecta până la 1 din 1000 de persoane). Dacă aveţi o erecţie care durează mai mult de patru ore trebuie să contactaţi imediat medicul dumneavoastră. - O scădere sau pierdere bruscă a vederii - aceasta apare rar. - Reacții severe cutanate - acestea apar rar Simptomele pot include: decojirea severă și umflarea pielii, apariţia veziculelor în gură, inflamarea organelor genitale, inflamarea ţesutului din jurul ochilor şi apariţia febrei. - Crize convulsive sau convulsii - acestea apar rar. Alte reacții adverse Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 persoană din 10), includ: Dureri de cap. Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane) includ: Greață, înroşire a feţei, bufeuri (simptomele includ o senzaţie bruscă de căldură în partea superioară a corpului), indigestie, efecte asupra vederii (incluzând probleme de distingere a culorilor, sensibilitate la lumină, vedere înceţoşată, tulburări ale vederii), nas înfundat şi ameţeli. Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane) includ: Vărsături, erupţie trecătoare pe piele, ochi iritaţi, ochi congestionaţi/ ochi roşii, durere la nivelul ochilor, vederea unor sclipiri luminoase, luminozitate vizuală, sensibilitate la lumină, lăcrimarea ochilor, bătăi pulsatile ale inimii, bătăi rapide ale inimii, tensiune arterială mare, tensiune arterială 5 mică, dureri musculare, stare de somnolenţă, reducere a simţului tactil, senzaţie de învârtire, zgomote în urechi, gură uscată, sinusuri blocate sau înfundate, inflamaţia mucoasei nazale (simptomele includ: nas care curge, strănut şi nas înfundat), dureri în partea superioară a abdomenului, boală de reflux gastro-esofagian, (simptomele includ arsuri ale stomacului), prezența sângelui în urină, dureri în brațe sau picioare, sângerări nazale, senzație de căldură şi stare de oboseală. Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane) includ: Stare de leşin, accident vascular cerebral, infarct miocardic, bătăi neregulate ale inimii, reducerea temporară a circulaţiei sângelui în unele zone ale creierului, senzaţie de constricţie la nivelul gâtului, gură amorţită, sângerare în partea posterioară a ochiului, vedere dublă, acuitate vizuală redusă, senzaţii neobişnuite la nivelul ochiului, umflarea ochiului sau pleoapei, vederea unor mici particule sau pete, halouri în jurul luminilor, dilataţia pupilei ochiului, decolorarea regiunii albe a ochiului, sângerări la nivelul penisului, prezenţa de sânge în spermă, nas uscat, umflarea regiunii interioare a nasului, senzaţie de iritabilitate şi scădere sau pierdere bruscă a auzului. În cadrul experienţei după punerea pe piaţă, cazurile de angină instabilă (afecţiune a inimii) şi moarte subită au fost raportate rar. De notat că majoritatea, dar nu toţi bărbaţii la care au apărut aceste reacţii, sufereau de probleme cardiace înainte de a lua medicamentul. Nu a fost posibil să se determine dacă aceste evenimente au fost legate direct de utilizarea sildenafil.

Scrieţi o recenzie

ENTRANIN 100mg X 4 COMPR. MAST.

Indicatii: Tratamentul barbatilor cu disfunctie erectila. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul