Laxativ forte x 30cps

Laxativ forte x 30cps

Ajută la accelerarea tranzitului intestinal.

More details

A001245
New product

17,00 lei

Acest produs momentan este indisponibil
 
Informații

Capsule laxativ forte D85, 30 capsule, Fares - Ajută la accelerarea tranzitului intestinal.

Frunzele de senna (siminichie) au o eficientă acţiune laxativă prin conţinutul în antrachinone, substanţe active care inhibă reabsorbţia apei la nivelul intestinului gros. Astfel, cresc volumul şi presiunea conţinutului intestinal care stimulează mişcările peristaltice restabilind regularitatea scaunelor. Nu se administrează timp îndelungat deoarece poate produce modificări ale mucoasei intestinului gros.

Frunzele de aloe au fost utilizate încă din Antichitate, fiind renumite pentru virtuţile lor curative. Vechii egipteni o numeau “planta nemuririi”, iar ruşii îi spun „elixirul longevităţii“. Aloe vera accelerează şi normalizează metabolismul, contribuie la regenerarea vilozităţilor intestinale şi detoxifică organismul. În doze mici (0,01-0,02 g), au acţiune tonic-amară, stomahică, emolientă, stimulentă a secreţiei biliare. La doze mai mari (de 0,10-0,25 g) acţiunea este laxativă stimulând peristaltismul intestinal.

Reventul este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectul de intensificare a tranzitului intestinal. Este o plantă indigenă din nord-vestul Chinei, astăzi fiind cultivată în întreaga lume. Studiile sistematice efectuate asupra reventului au demonstrat prezenţa antrachinonelor cu efect purgativ şi a unei rezine colorată în galben-brun cu proprietăţi puternic laxative. Efectul laxativ se instalează după 8-10 ore de la ingerare.

Mărarul este un excelent carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale) fiind util în asocierea cu sena, aloe şi reventul, pentru susținerea unui tranzit intestinal confortabil.

Obligeana are proprietăţi de reducere a contracturilor musculaturii netede intestinale, carminative şi calmante.

Ingrediente:Capsule laxativ forte 30cps - FARES

-frunze de senna (Sennae folium) 157,5 mg

-fructe de mărar (Anethi fructus)

-rizomi de revent (Rhei rhizoma)

-extract de frunze de senna (Sennae folium) standardizat în min. 20% senozide 45 mg

-extract de frunze de Aloe vera (Aloe folium) standardizat în 18% aloină 45 mg

-rizomi de obligeană (Calami rhizoma).

Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Beneficii:Capsule laxativ forte 30cps - FARES

– Îmbunătăţirea tranzitului intestinal, susţinerea motilităţii intestinului, creşterea frecvenţei şi reducerea consistenţei scaunelor, stimularea directă a peristaltismului intestinal

– Reducerea contracţiilor neregulate ale musculaturii netede a intestinelor

– Carminativ (favorizează eliminarea gazelor intestinale)

Atentionari:Capsule laxativ forte 30cps - FARES

 Nu se recomandă copiilor sub 12 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii intestinale acute şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

 SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

AdministrareCapsule laxativ forte 30cps - FARES

Mod de administrare: 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, dimineaţa şi /sau seara. Efectul laxativ se instalează după 8-10 ore de la ingerare. Produsul se poate administra timp de 2 săptămăni, sau la nevoie. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

2 săptămâni, sau la nevoie. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Scrieţi o recenzie

Laxativ forte x 30cps

Ajută la accelerarea tranzitului intestinal.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul