Feminella Hyalosoft x 10ovule

Feminella Hyalosoft x 10ovule

Feminella Hyalosoft este un produs ce se adreseaza uscaciunii vaginale, drept o solutie eficienta si sigura, fara contraindicatii sau efecte secundare. 

More details

A03075
New product

47,22 lei

- +

 
Informații

Compoziţie:

Un ovul vaginal (greutate totală: 1,7 g) conţine: Hialuronat de Sodiu 5 mg; Vitamina E sintetică 10 mg; Extract de: Centella Asiatica 60 mg; Nalbă 60 mg; Muşeţel 60 mg; Ulei de Arbore de ceai 2 mg; Dioxid de silicon coloidal 20 mg; Gliceride semisintetice 1483 mg.

Utilizare/Arie de aplicabilitate:

Ovulele vaginale Feminella Hyalosoft hidratează mucoasa vaginală în uscăciunea vaginală cauzată de schimbările hormonale apărute în diferite etape de vârstă, în mod special în timpul menopauzei, după naştere, în timpul alăptarii sau în timpul tratamentelor de chimio sau radioterapie. Datorită proprietăţilor sale de hidratare, ovulele vaginale Feminella Hyalosoft atenuează simptomele care însoţesc atrofierea vaginală, de tipul pruritului (mâncărimii), senzaţiei de arsură, tensiunii sau disconfortului în timpul actului sexual.

Dozaj:

Utilizaţi 1 ovul vaginal pe zi, timp de 10 zile sau conform recomandării medicului dumneavoastră. Pentru tratamentul uscăciunii vaginale în timpul menopauzei: Doza iniţială: 1 ovul vaginal zilnic pentru 10-20 zile. Doza de întreţinere: 1 ovul vaginal de două ori pe săptămână.

Mod de Aplicare:

Ovulele vaginale Feminella Hyalosoft sunt numai pentru uz vaginal. Îndepărtarea ovulului din blister: se scoate un ovul din folie. Prindeţi filmul de plastic între degetul mare şi arătător cu ambele mâini şi trageţi încet deoparte. Îndepărtaţi cu grijă ovulul din filmul de plastic. Împingeţi delicat ovulul cu un deget în interiorul vaginului, cât mai în profunzime. De preferat aplicaţi ovulul înainte de culcare.

Contraindicaţii:

Hipersensibilitate sau alergie cunoscută sau posibilă la unul dintre componenţi.

Atenţionări:

Se vor depozita sub 25 grade C, protejate de umiditate şi lumină ţinând blisterul în cutia de carton. Nu utilizaţi concomitent cu alte ovule vaginale (de ex. contraceptive vaginale) sau prezervative. Nu utilizaţi în timpul menstruaţiei sau în cazul unor scurgeri vaginale abundente. În timpul sarcinii produsul poate fi utilizat urmând instrucţiunile doctorului. Utilizarea ovulelor o lungă perioadă de timp poate conduce uneori la reacţii de hipersensibilitate. În asemenea cazuri se va întrerupe tratamentul şi se va consulta medicul. Ovulele vaginale nu trebuie utilizate după data de expirare care este imprimată pe ambalaj. Spălaţi mâinile cu atenţie înainte de utilizare. Administraţi ovulele vaginale imediat după scoaterea din blister. Nu utilizaţi produsul dacă blisterul a fost deteriorat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Prezentare:
Cutie cu 10 ovule intravaginale

Scrieţi o recenzie

Feminella Hyalosoft x 10ovule

Feminella Hyalosoft este un produs ce se adreseaza uscaciunii vaginale, drept o solutie eficienta si sigura, fara contraindicatii sau efecte secundare. 

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul