GEROVITAL PLANT Kit Tratament regenerare par x 10fi

GEROVITAL PLANT Kit Tratament regenerare par x 10fi

Acţiune: Regenerare păr Îngrijire specială

More details

A001821
New product

57,42 lei

- +

 
Informații

Acest kit reprezintă aliatul perfect împotriva efectelor nocive ale razelor UV, poluanților, colorărilor oxidative sau a tratamentelor agresive la temperaturi înalte la care părul tău este supus frecvent. Este un produs cosmetic pentru uz extern, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi

Principiile active din formulele concentrate ale celor două seruri se combină şi acţionează sinergic pentru: îmbunătăţirea circulaţiei la nivel capilar, normalizarea secreţiei glandelor sebacee, prevenirea căderii părului, stimularea creşterii sănătoase a firului de păr.

Format din 2 seruri de regenerare, kitul de tratament Gerovital are la bază o formulă inovatoare cu un complex de vitamine B5A și Eextracte vegetale și Keratină ce luptă eficient împotriva căderii excesive a părului, a deshidratării, oxidării și împiedică cu succes pierderea elasticității, uscarea scalpului și îngrășarea excesivă.
În plus, principiile active furnizează cele necesare creșterii sănătoase a părului, dându-i un aspect îngrijit și strălucitor.

MOD DE UTILIZARE:

Se dă tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere.

Serul de regenerare 1 se amestecă cu Serul de regenerare 2, se aplică pe părul umed, proaspăt spălat cu Șamponul regeneranttimp de 10 minute apoi se limpezește. Aplicarea se face atât la rădăcina firului de păr cât și pe lungimea acestuia.
Pentru eficacitate ridicată, tratamentul se aplică de 2 ori pe săptămână, pe o durată de minim 2 luni.

Scrieţi o recenzie

GEROVITAL PLANT Kit Tratament regenerare par x 10fi

Acţiune: Regenerare păr Îngrijire specială

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul