IMODIUM 2 mg X 6 CAPS.

IMODIUM 2 mg X 6 CAPS.

Tratează simptomele diareei de cauză neinfecțioasă. Restabilește ritmul normal al sistemului tău digestiv.

More details

W64913001
New product

15,86 lei

- +

 
Informații

Capsulele Imodium 2 mg sunt un remediu care ajută la restabilirea ritmului normal al sistemului digestiv.

Beneficii:
- Tratează simptomele diareei de cauză neinfecțioasă.
- Restabilește ritmul normal al sistemului tău digestiv.

Mod de administrare:
Inițial: 2 capsule, administrate oral.
Apoi: 1 capsulă după fiecare episod diareeic, nu mai mult de 8 capsule pe zi.
Adulţi şi copii cu vârsta peste 6 ani.
Copii: 2 capsule administrate oral, apoi o capsulă după fiecare scaun diareic, nu mai mult de 3 capsule pe zi.
Imodium 2 mg capsule nu trebuie administrat copiilor sub 6 ani, în timpul sarcinii și alăptării.

Utilizarea la adulţi (inclusiv vârstnici):
- pentru un episod brusc (acut), administraţi 2 capsule Imodium (4 mg clorhidrat de loperamidă) o dată, apoi 1 capsulă Imodium (2 mg clorhidrat de loperamidă) după fiecare scaun eliminat.Dacă aveţi un scaun solid sau tare sau dacă trec 24 de orefără a avea scaun, întrerupeţi tratamentul.
- pentru diaree de lungă durată (cronică), doza exactă va fi stabilită împreună cu medicul dumneavoastră. Dar: Nu administraţi mai mult de 8 capsule Imodium (16 mg clorhidrat de loperamidă) în decurs de 24 ore.
Utilizarea la copii peste 6 ani:
- pentru un episod brusc (acut), administraţi 1 capsulă Imodium (2 mg clorhidrat de loperamidă) o dată, apoi continuaţi cu 1 capsulă Imodium (2 mg clorhidrat de loperamidă) după fiecare scaun eliminat. Dacă copilul are un scaun solid sau tare sau dacă trec 24 de ore fără a avea scaun, întrerupeţi tratamentul.
- pentru diaree de lungă durată (cronică), doza exactă va fi stabilită împreună cu medicul dumneavoastră. Dar:nu administraţi niciodată  mai mult decât doza recomandată pe zi și pe kilogram de greutate corporală a copilului dumneavoastră!

Precauții:
Durata tratamentului:  2 zile.  A se respecta dozele şi durata tratamentului.
Oboseală, ameţelile sau somnolenţa pot însoţi diareea, de aceea se recomandă prudență atunci când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje.
Acest medicament conţine clorhidrat de loperamidă şi se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj.  Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Imodium nu trebuie administrat copiilor sub 6 ani.
Nu utilizaţi Imodium:
-dacă există sânge în scaun sau dacă aveţi febră;
-dacă  aveţi  o  inflamaţie  a  abdomenului  inferior  (de  exemplu  o  colită  ulcerativă  sau  colită pseudomembranoasă ca rezultat al utilizării antibioticelor);
-dacă  medicul  v-a spus că încetinirea activităţii intestinului trebuie  evitată, de exemplu, dacă sunteţi constipat sau abdomenul dumneavoastră este balonat.
-dacă sunteţi alergic la clorhidrat de loperamidă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct.
Dacă aveţi nelămuriri, cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Atenţionări:
-Deşi Imodium opreşte diareea, nu va trata cauza acesteia. Ori de câte ori este posibil, cauza diareii trebuie, de asemenea, tratată.
-Când aveţi diaree, pierdeţi multe lichide. De aceea, trebuie să înlocuiţi lichidele pierdute (să beţi mai multe lichide). Acest lucru este important în special pentru copiii mici. Farmacistul va fi în măsură să vă ofere  o  pulbere specială care conţine zahăr şi săruri. Când este adăugată în apă, aceasta va înlocui sărurile pe care le-aţi pierdut în cursul unui episod diareic. Soluţia este indicată în mod particular pentru copii.- În cazul unui atac brusc (acut) de diaree, Imodium va opri de obicei simptomeleîn decurs de 48 ore. Dacă lucrurile nu se petrec aşa, întrerupeţi tratamentul şi adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
-Dacă  aveţi  SIDA  şi  sunteţi  trataţi  cu  Imodium  pentru  diaree,  dacă  aveţi  orice  semn  de  balonare  a abdomenului  sau  bombare  a  acestuia,  întrerupeţi tratamentul cu Imodium imediat şi informaţi medicul dumneavoastră.
-Informaţi medicul dumneavoastră dacă aveţi probleme cu ficatul; este posibilsă aveţi nevoie de îngrijire medicală atentă cât timp luaţi Imodium.
A se respecta dozele și durata tratamentului.

Utilizarea altor medicamente:
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat  recent  orice  alte  medicamente,  inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.Informaţi  medicul  dumneavoastră  dacă utilizaţi  medicamente  care  încetinesc  activitatea  stomacului  şi intestinelor (de exemplu, anticolinergice), pentru că acestea pot potenţa efectul Imodium.

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:
Adresaţi-vă  medicului  dumneavoastră  sau  farmacistului  pentru  recomandări  înainte  de  a  lua  orice medicament.
Dacă sunteţi însărcinată saucredeţi că puteţi fi, trebuie să informaţi medicul dumneavoastră, care va decide dacă puteţi să utilizaţi Imodium sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Se recomandă sănu utilizaţi Imodium dacă alăptaţi, pentru că în laptele dumneavoastră pot ajunge cantităţi mici de Imodium.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Imodium nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Oboseala, ameţelile sau somnolenţa pot însoţi însă diareea, de aceea este recomandabil să fiţi precaut când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje.

Prezentare:
6 capsule


Scrieţi o recenzie

IMODIUM 2 mg X 6 CAPS.

Tratează simptomele diareei de cauză neinfecțioasă. Restabilește ritmul normal al sistemului tău digestiv.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul