LIOTON GEL X 100G GEL

LIOTON GEL X 100G GEL

Câțiva centimetri de Lioton gel, un minut de masaj ușor și sunteți din nou pe picioare! Datorită ușurinței cu care se aplică și a eficienței sale, Lioton gel poate fi folosit atât acasă, cât și la serviciu, sau de câte ori vă simțiți picioarele ca "de plumb".

More details

W03453003
New product

62,24 lei

- +

 
Informații

Indicații:
Substanța sa activă pătrunde adânc în țesut și fluidifică sângele, "eliberând" astfel picioarele, iar gelul hidroalcoolic lăsă în urma să o senzație de răcoare și un parfum plăcut. În plus, datorită efectului de îmbunătățire a circulației sângelui, Lioton gel poate fi folosit cu succes împotriva vânătăilor sau a varicelor.
Ajută pacienții suferinzi de:
- picioare dureroase și grele
- picioare umflate
- vânătăi
- varice și predispoziție la varice.
Nu lasă urme grase și nu pătează hainele.
Este plăcut și ușor de administrat.
Lioton Gel îmbunătățește microcirculația și combină mai multe efecte locale, fiind:
- anticoagulant
- antiinflamator
- antiedematos
Util în afecțiuni ale venelor: sindrom varicos, flebotromboza, tromboflebită, periflebită superficială, ulcer varicos, edeme de stază; flebită varicoasă postoperatorie; sechele de safenectomie; tratamentul local al contuziilor cu sau fără hematom (de exemplu leziuni închise accidentale sau rezultate În urma activităților sportive ca Întinderi ligamentare, echimoze, tumefacții articulare); tratamentul local al flebitei superficiale care nu poate fi tratată prin compresie.

Contraindicații:
Hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienții medicamentului.
Diateză hemoragică, purpura, trombocitopenie, hemofilie.

Compoziție:
100 g gel conțin heparina sodică 100000 U.I. și excipienți: carbomer 940, parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, etanol, ulei de flori de portocal, ulei de lavandă, trolamina, apa purificată.

Mod de administrare:
Se aplică între 3 și 10 cm de gel de 3 ori pe zi pe suprafața afectată, masând ușor.

Precauții:
Lioton Gel se va aplica numai pe tegumente intacte. Nu trebuie aplicat pe rănile deschise, care sângerează sau care sunt infectate, pe mucoase sau pe suprafețe cutanate extinse.
Utilizarea heparinei sodice poate mări timpul de protrombină la pacienții aflați În tratament cu anticoagulante orale.
Aplicarea topică de lungă durată poate cauza hipersensibilizare. În aceste cazuri tratamentul trebuie oprit și trebuie instituită o terapie adecvată.

Sarcină și alăptarea:
Nu există disponibile date referitoare la utilizarea acestui produs medicamentos în timpul sarcinii și alăptării.
Totuși se recomandă ca În timpul sarcinii și alăptării medicamentul să se administreze doar pe perioade scurte și la indicația medicului.

Reacții adverse:
Rar poată să apară eritem la locul de aplicare sau reacții de hipersensibilitate care dispar la întrerupera utilizării medicamentului.
Nu s-au raportat cazuri de supradozaj. Datorită concentrației mici a substanței active și absorbției slabe a heparinei, nu se înregistrează efecte sistemice semnificative. În cazul îngerării accidentale se recomandă tratament simptomatic.
A se păstra în ambalajul original.

Prezentare : 100 g

Scrieţi o recenzie

LIOTON GEL X 100G GEL

Câțiva centimetri de Lioton gel, un minut de masaj ușor și sunteți din nou pe picioare! Datorită ușurinței cu care se aplică și a eficienței sale, Lioton gel poate fi folosit atât acasă, cât și la serviciu, sau de câte ori vă simțiți picioarele ca "de plumb".

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul