Macushield x 90 cp CUTIE  AMD

Macushield x 90 cp

Formula unica MacuShield combina antioxidanti puternici ce ajuta in protejarea maculei impotriva potentialilor radicali liberi si a luminii albastre daunatoare.

More details

A024929
New product

239,39 lei

- +

 
Informații

Indicatii

AFECTIUNI PRINCIPALE LEGATE DE PIGMENTUL MACULAR(multiple studii stiintifice direct legate de MacuShield):
Degenerescenta Maculara:Scop Preventiv sau de Protectie
Cresterea Performantei Vizuale (vedere incetosata, sensibilitate la lumini puternice - soare, faruri contrast vizual scazut, ochi obositi de la afectiunile mentionate anterior)
Protectia impotriva uzului frecvent al calculatorului / televizorului / monitoarelor cu ecran plat (toate acestea emana lumina albastra daunatoare retinei, pigmentul macular fiind cel care filtreaza si protejeaza impotriva ei - efectul este diminuarea incetosarii, a oboselii ochilor si protectia pe termen lung a retinei)AFECTIUNI SECUNDARE LEGATE DE PIGMENTUL MACULAR (studii stiintifice conexe pigmentului macular) - Scop: Cresterea nivelului de pigment macular si a protectiei retinei/maculei in urmatoarele cazuri
Glaucom (simptom: diminuarea scaderii calitatii vederii centrale provenita de la scaderea nivelului de pigemnt macular la persoanele cu glaucom) - Nu trateaza glaucomul
- Cataracta (simptom: conform seminarului de la Congresul National Oftalmologic 2014, organizat de SRO, cataracta este un factor de risc in sansa instalarii degenerescentei maculare. ) - Nu trateaza cataracta
Retinopatie Diabetica (Diabetul afecteaza circulatia organismului si implicit a ochiului, astfel o scadere a aportului de nutrienti la nivelul maculei face ca riscul aparitiei unei patologii maculare sa creasca si calitatea vederii sa scada) - Nu trateaza retinopatia diabetica

Ce obtinem folosind MacuShield?
Studii stiintifice independente demonstreaza ca suplimentarea cu toti cei trei antioxidanti ai ochiului (maculei) poate creste performanta vizuala cu pana la 30%, cu o singura capsula pe zi. Efectele pot fi resimtite inca din prima luna in multe cazuri, insa efectul maxim apare la 3 luni de la inceperea administrarii.
Alte studii stiintifice leaga formula unica MacuShield de imbunatatirea calitatii vietii celor afectati de degenerescenta maculara, dar si de potentialul sau de a stopa progresul acestei patologii. Toate aceste beneficii unice se datoreaza aportului de mezo-zeaxantina (10mg), alaturi de luteina (10 mg) si zeaxantina (2mg).

Cum functioneaza MacuShield?
Macula, protectia naturala a retinei, este formata din antioxidantii luteina, zeaxantina si mezo-zeaxantina. Produsele din piata romaneasca contin doar luteina si zeaxantina. Insa, mezo-zeaxantina este responsabila cu vederea centrala si acuitatea vizuala. Suplimentarea cu toti cei trei carotenoizi maculari iti va creste nivelul de pigment macular astfel incat ochii tai sa fie protejati de radicalii liberi si de lumina albastra daunatoare, in timp ce performanta vizuala va creste semnificativ.

Prezentare : 90 capsule

Scrieţi o recenzie

Macushield x 90 cp

Formula unica MacuShield combina antioxidanti puternici ce ajuta in protejarea maculei impotriva potentialilor radicali liberi si a luminii albastre daunatoare.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul