NICORETTE FRESHMINT 1 mg/ SPRAY BUCOFARINGIAN

NICORETTE FRESHMINT 1 mg/ SPRAY BUCOFARINGIAN

Nicorette Freshmint ameliorează simptomele de sevraj nicotinic inclusiv nevoia de a fuma,simptome care apar atunci când vă lăsaţi de fumat.Când veţi înceta brusc să mai oferiţi corpului nicotină din tutun,vă veţi confrunta cu tipuri diferite de sentimente neplăcute numite simptome de sevraj. Prin utilizarea Nicorette puteţi preveni sau reduce aceste sentimente neplăcute şi nevoia de fumat.

More details

W58968001
New product

82,11 lei

- +

 
Informații

Acționează asupra nevoii de a fuma în 60 de secunde.

Nicorette Freshmint spray se folosește pentru a vă ajuta să vă lăsați de fumat atunci când doriți acest lucru. Acesta este un tip de tratament numit Terapie de Substituție Nicotinică (TSN).

Nicorette Freshmint ameliorează simptomele de sevraj nicotinic inclusiv nevoia de a fuma, simptome care apar atunci când vă lăsați de fumat. Când veți înceta brusc să mai oferiți corpului nicotina din tutun, vă veți confrunta cu tipuri diferite de sentimente neplăcute numite simptome de sevraj. Prin utilizarea Nicorette Freshmînt puteți preveni sau reduce aceste sentimente neplăcute și nevoia de fumat. Acest lucru se datorează faptului că va furnizeza în continuare o cantitate mică de nicotină corpului dumneavoastră pentru o perioadă scurtă de timp. Nicorette Freshmint este mai puțin dăunător decât fumatul. Acest lucru se datorează faptului că nu conține gudron, monoxid de carbon sau alte toxine din fumul de țigară.

Pentru a îmbunătați șansele de a vă ajuta să vă lăsați de fumat, ar trebui de asemenea să solicitați consiliere și sprijin, dacă acest lucru este posibil.

Mod de utilizare:
Apăsați butonul negru până când îl puteți împinge ușor înăuntru.
În timp ce apăsați butonul, glisați în sus și continuați până când partea de sus a pulverizatorului se blochează.
Înainte de a folosi prima dată, amorsați pompa apăsând cu fermitate partea de sus până când apare o pulverizare fină. Dacă nu folosiți sprayul câteva zile, este posibil să trebuiască să repetați această etapă.
Apăsați cu fermitate partea de sus a pulverizatorului pentru a pulveriza în gură, evitând buzele. Pentru a obține rezultate optime, așteptați câteva secunde înainte să înghițiți. Nu inhalați sprayul – nu ar trebui să pulverizați în gât.
Pentru a închide pulverizatorului, glisați butonul în jos până când poate fi împins cu ușurință în interior. Apoi, în timp ce împingeți, glisați în jos pentru a bloca.

Contraindicații:
Nu utilizați Nicorette Freshmint dacă:
- ați suferit recent (în interval de 3 luni) un atac de cord sau un accident vascular cerebral;
- aveți dureri în piept (angina instabilă) sau angina de repaus;
- aveți o afecțiune a inimii care va afectează rata sau ritmul inimii;
- aveți tensiune arterială crescută care nu este controlată cu medicamente.
- ați avut vreodată reacții alergice care s-au manifestat prin umflarea buzelor, a fetei și a gâtului (edem angioneurotic) sau erupție pe piele cu mâncărimi (urticarie). Utilizarea TSN poate declanșa uneori acest tip de reacție.
- aveți boli ale ficatului severe sau moderate;
- aveți boli ale rinichiului severe;
- aveți diabet;
- aveți glanda tiroidă hiperactivă;
- aveți o tumoră la nivelul glandei suprarenale (feocromocitom);
- aveți ulcer gastric;
- aveți esofagita.
Nicorette Freshmint nu trebuie utilizat de nefumători.
Vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați sau ați luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripție medicală. Acest lucru are o importanță deosebită în special dacă luați medicamente care conțin: teofilină pentru a trata astmul tacrina pentru boala Alzheimer clozapină pentru schizofrenie, ropinirol în tratamentul bolii Parkinson.
Nu consumați alimente sau băuturi în timpul administrării spray-ului bucofaringian.
Luați întotdeauna Nicorette Freshmînt așa cum este menționat în prospect. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Persoanele sub 18 ani nu trebuie să folosească Nicorette Freshmint, cu excepția cazului în care le este prescris de către un medic.

Sarcină și alăptarea:
Este foarte important să renunțați la fumat în timpul sarcinii, deoarece fumatul poate conduce la o creștere insuficientă a copilului dumneavoastră. Acesta poate conduce, de asemenea, la nașteri premature sau la nașterea unui copil mort. Cel mai bine este dacă puteți renunța la fumat, fără utilizarea medicamentelor care conțin nicotină. Dacă nu puteți reuși acest lucru, Nicorette Freshmînt trebuie utilizat numai după consultarea cu profesionistul din domeniul sănătății care vă urmărește sarcina, cu medicul dumneavoastră de familie sau cu un medic dintr-un centru specializat în asistarea persoanelor care doresc să renunțe la fumat.
Trebuie evitată utilizarea Nicorette Freshmînt în timpul alăptării deoarece nicotina ajunge în laptele matern și poate dăuna copilului dumneavoastră. Dacă medicul dumneavoastră v-a recomandat să folosiți Nicorette Freshmint, spray-ul trebuie utilizat numai după alăptare.

Compoziție:
Substanța activă este nicotina. O doză spray conține nicotină 1 mg.
Conține etanol.
150 pulverizări

Mod de utilizare:
Folosiți 1 sau 2 pulverizări în momentul în care ați fi fumat în mod normal o țigară sau dacă apare nevoia de a fuma. Dacă în urma unei singure pulverizări, nevoia de nicotină nu dispare în decurs de câteva minute, trebuie folosită o a doua pulverizare. Dacă sunt necesare 2 pulverizări, dozele ulterioare pot fi administrate sub forma a 2 pulverizări consecutive. Majoritatea fumătorilor necesită în jur de 1-2 pulverizări la un interval între 30 de minute și 1 ora.
De exemplu, dacă fumați în medie în jur de 15 țigări pe zi, trebuie să utilizați 1 sau 2 pulverizări de cel puțin 15 ori pe parcursul zilei. Reduceți numărul de doze pe zi după 6 săptămâni.
Doza maximă este de 2 pulverizări o dată, 4 pulverizări pe oră și 64 de pulverizări pe zi.

Instrucțiuni:
Apăsați partea de sus a recipientului pentru a elibera o pulverizare în gură. Pentru a evita ca spray-ul să vă ajungă în gât, nu inspirați în timpul pulverizării. Pentru cele mai bune rezultate, nu înghițiți câteva secunde după pulverizare.

Prezentare:
13.2 ml

Scrieţi o recenzie

NICORETTE FRESHMINT 1 mg/ SPRAY BUCOFARINGIAN

Nicorette Freshmint ameliorează simptomele de sevraj nicotinic inclusiv nevoia de a fuma,simptome care apar atunci când vă lăsaţi de fumat.Când veţi înceta brusc să mai oferiţi corpului nicotină din tutun,vă veţi confrunta cu tipuri diferite de sentimente neplăcute numite simptome de sevraj. Prin utilizarea Nicorette puteţi preveni sau reduce aceste sentimente neplăcute şi nevoia de fumat.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul