OLOPATADINA ROMPHARM 1 mg/ml X 1 PIC. OFT. SOL.

OLOPATADINA ROMPHARM 1 mg/ml X 1 PIC. OFT. SOL.

Olopatadina este un antihistaminic. Acesta este utilizat pentru a trata mancarimi asociate cu alergia conjunctivita.

More details

W63173001
New product

18,97 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Se utilizează pentru tratamentul semnelor şi simptomelor conjunctivitei alergice sezoniere. Conjunctivita alergică. Anumite substanţe (alergeni) ca de exemplu polenul, praful din casă sau blana animalelor pot provoca reacţii alergice care duc la mâncărime, roşeaţă şi umflare a suprafeţei ochiului.

Olopatadină este un medicament pentru tratamentul alergiilor ochiului. Acţionează prin reducerea intensităţii reacţiilor alergice.

Doza recomandată este de o picătură într-un ochi sau în ambii, de două ori pe zi dimineaţa şi seara. Administraţi-vă în acest mod picăturile, doar dacă medicul nu v-a sfătuit să procedaţi altel.

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţii adverse frecvente (pot afecta până la 10 din 100 persoane) Reacţii la nivelul ochiului: durere sau umflare la nivelul ochiului, iritaţie a ochiului, uscăciune a ochiului, senzaţie anormală la nivelul ochiului. Reacţii generale: dureri de cap, oboseală, uscăciune a mucoasei nasului, gust neplăcut. Reacţii adverse mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane) Reacţii la nivelul ochiului: vedere înceţoşată, scădere a acuităţii vizuale sau afectare a vederii, tulburări corneene, inflamaţii sau infecţii ale conjunctivei, secreţie la nivelul ochiului, alergie la nivelul ochiului, sensibilitate la lumină, lăcrimare, mâncărime la nivelul ochiului, înroşire a ochiului, tulburări la nivelul pleoapelor, mâncărime, înroşire, umflare la nivelul pleoapelor, cruste pe marginea pleoapelor. Reacţii generale: senzaţie anormală sau diminuare a sensibilităţii, ameţeli, secreţii ale nasului, uscăciune a pielii, inflamare a pielii, înroşire şi mâncărime.

Prezentare: flacon x 5 ml

Scrieţi o recenzie

OLOPATADINA ROMPHARM 1 mg/ml X 1 PIC. OFT. SOL.

Olopatadina este un antihistaminic. Acesta este utilizat pentru a trata mancarimi asociate cu alergia conjunctivita.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul