OMNIC TOCAS (R) 0,4 X 30 COMPR. FILM. ELIB. PREL. 0,4mg ASTELLAS

OMNIC TOCAS 0,4 X 30 COMPR. FILM. ELIB. PREL. 0,4mg

permite urinei sa treaca mai rapid prin uretra si faciliteaza urinarea. In plus, diminueaza senzatiile de mictiune imperioasa.

More details

W43106001
New product

38,40 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

Cum actioneaza Omnic Tocas?

Substanta activa a Omnic Tocas este clorhidratul de tamsulosin. Acesta este un blocant al adrenoreceptorilor alpha1, care reduce tensiunea muschilor netezi ai prostatei si uretrei. El permite urinei sa treaca mai rapid prin uretra si faciliteaza urinarea. In plus, diminueaza senzatiile de mictiune imperioasa.

 

La ce poate fi folosit Omnic Tocas?

Omnic Tocas se indica barbatilor cu simptome de tract urinar inferior asociate cu hiperplazia benigna de prostata,  cum sunt: dificultatea de a urina (debit scazut), senzatia de mictiune imperioasa, mictiuni frecvente atat ziua cat si noaptea, ezitarea si modificarile de jet urinar (dribbling terminal).

 

Respectati intotdeauna instructiunile medicului referitoare la folosirea Omnic Tocas. Doza este de 1 comprimat pe zi. Puteti lua Omnic Tocas zilnic indiferent de mese, de preferat in aceeasi perioada a zilei.

Comprimatul trebuie inghitita intrega si nu sfaramata sau mestecata.

POSIBILE REACTII ADVERSE

Ca orice medicament, Omnic Tocas poate avea reactii adverse. Reactii adverse comune (intre 1 si 10 la suta din pacienti): in timpul tratamentului, poate aparea ameteala, in special la ridicarea in picioare sau la asezare.

Reactii adverse rare (intre 1 la mie si 1 la suta din pacienti): dureri de cap, palpitatii (inima bate in mod observabil mai rapid decat in mod normal), presiune sangvina redusa asociata uneori cu ameteala la ridicarea rapida din pozitia culcata sau sezanda, asociata uneori cu ameteala, rinita, diaree, greturi, varsaturi, constipatie, rash, prurit si iritatie (urticarie). Rar poate aparea fenomenul de ejaculare retrograda. Acesta nu este un fenomen daunator. In aceste cazuri sperma nu se elibereaza in exterior, ci retrograd in vezica urinara.

Reactii adverse foarte rare (intre 1 la zece mii si 1 la mie din pacienti): pot aparea reactii alergice (angioedem) sau dificultati de respiratie si iritatii.

Reactii adverse extrem de rare (sub 1 la zece mii de pacienti): poate aparea priapismul, o erectie nedorita, prelungita si dureroasa, care necesita tratament medical imediat.

Daca urmeaza sa fiti operat la ochi pentru vedere incetosata (cataracta) si luati deja sau ati luat inainte Omnic Tocas, pupilele se vor dilata mai putin iar irisul (partea colorata circulara a ochiului) poate deveni flasc in cursul operatiei.

Prezentare: cutie x 30 comprimate

Scrieţi o recenzie

OMNIC TOCAS 0,4 X 30 COMPR. FILM. ELIB. PREL. 0,4mg

permite urinei sa treaca mai rapid prin uretra si faciliteaza urinarea. In plus, diminueaza senzatiile de mictiune imperioasa.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul