OPATANOL 1mg/ml x 1 PIC. OFT. SOL. NOVARTIS

OPATANOL 1mg/ml x 1 PIC. OFT. SOL. NOVARTIS

se uitilizeaza pentru tratamentul conjunctivitelor.

More details

W64476001
New product

19,17 lei

Eliberare directă în farmacie

 
Informații

OPATANOL se utilizeaza pentru tratamentul semnelor si simptomelor conjunctivitei alergice sezoniere.

Conjunctivita alergica. Anumite substante (alergeni) ca de exemplu polenurile, praful din casa sau blana animalelor pot provoca reactii alergice care duc la mancarime, roseata si umflarea suprafetei ochiului.

OPATANOL face parte dintr-un grup de medicamente pentru tratamentul alergiilor oculare. Actioneaza prin reducerea intensitatii reactiilor alergice.

OPATANOL se prezinta ca un lichid limpede (o solutie) ambalata in flacoane din plastic a 5 ml (DROP-TAINER) cu capac cu filet. O cutie poate contine unul sau trei flacoane din plastic a 5 ml cu capac cu filet. Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.

O picatura intr-un ochi sau in ambii, de doua ori pe zi - dimineata si seara.

Administrati-va in acest mod picaturile, daca medicul nu v-a sfatuit sa procedati altfel. Utilizati OPATANOL pentru ambii ochi numai la indicatia medicului. Urmati tratamentul atata timp cat medicul v-a sfatuit sa o faceti.

Utilizati OPATANOL numai ca picaturi pentru ochi.

Un numar mic de persoane care utilizeaza OPATANOL poate prezenta reactii adverse. Acestea pot fi neplacute, dar majoritatea dispar repede.

Cea mai frecventa reactie adversa este disconfortul ocular, care se manifesta prin senzatie de arsura si intepatura.

Alte reactii posibile la nivelul ochiului sunt: mancarime, roseata, secretie, inflamarea suprafetei oculare, uscaciune, umflarea pleoapelor, senzatie de corp strain, imposibilitatea de a privi la lumina intensa.

Reactii generale posibile: dureri de cap, oboseala, ameteli si uscaciunea mucoasei nazale. Toate aceste reactii au fost raportate de mai putin de1 pacient din 100.

Va puteti administra picaturile in continuare, exceptand situatia in care reactiile adverse sunt grave. Daca sunteti ingrijorat, adresati-va medicului sau farmacistului.

Prezenatre: flacon x 5ml

Scrieţi o recenzie

OPATANOL 1mg/ml x 1 PIC. OFT. SOL. NOVARTIS

se uitilizeaza pentru tratamentul conjunctivitelor.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul