PADUDEN CU AROMA DE CAISE 20 mg/ml X 1 SUSP. ORALA

PADUDEN CU AROMA DE CAISE 20 mg/ml X 1 SUSP. ORALA

Acest medicament conţine ibuprofen. Ibuprofenul aparţine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), care ameliorează durerea, reduc inflamaţia şi scad temperatura corpului atunci când aveţi febră.

More details

W62770001
New product

12,42 lei

- +

 
Informații

Indicații

Paduden este indicat pentru utilizare la copii cu vârsta de cel puţin 3 luni (cu greutate de peste 5 kg). Tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerii şi febrei de intensitate uşoară până la moderată.

Tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerii şi stării febrile asociate cu răceală obişnuită şi gripă.

Contraindicații

Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţii.

Pacienţi care au manifestat anterior reacţii de hipersensibilitate (de exemplu astm bronşic, rinită, angioedem sau urticarie) ca răspuns la acid acetilsalicilic sau la alte medicamente antiinflamatorii nesteroidiene.

Ulcer gastric sau duodenal activ sau antecedente de ulcer/hemoragii gastro-intestinale recurente (două sau mai multe episoade distincte de ulceraţie sau hemoragie diagnosticate).

Antecedente de hemoragie sau perforaţie gastro-intestinală, în asociere cu un tratament anterior cu AINS.

Insuficienţă cardiacă severă (clasa IV NYHA), insuficienţă renală sau hepatică. Diateză hemoragică şi tulburări de coagulare.

Deshidratare semnificativă (provocată de vărsături, diaree şi aport insuficient de lichide). Hemoragie vasculară cerebrală sau alt tip de hemoragie activă.

Copii cu vârsta sub 3 luni.

Compozitie

Acest medicament contine ibuprofen. Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), care amelioreaza durerea, reduc inflamatia si scad temperatura corpului atunci cand aveti febra.

Doze

Copii şi adolescenţi

Pentru sugari cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 luni se recomandă consult medical dacă simptomele se agravează sau nu mai târziu de 24 ore dacă simptomele persistă.

Pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni se recomandă consult medical în cazul în care acest medicament este necesar pe o perioadă mai lungă de 3 zile sau dacă simptomele se agravează.

Dozele trebuie administrate la intervale de 6-8 ore. Trebuie lăsat un interval de cel puţin 4 ore între doze. Doza zilnică recomandată este de 20 mg/kg în prize divizate. Intervalul dintre doze trebuie stabilit în funcţie de simptomatologie. Nu trebuie depăşită doza zilnică maximă recomandată.

Dozele sunt după cum urmează:

Vârstă (Greutate) Frecvenţă Doză unică Doză zilnică maximă
3 - 6 luni (5 – 7,6 kg) de 3 ori pe zi 50 mg (2,5 ml) 150 mg (7,5 ml)
6 - 12 luni (7,7 - 9 kg) de 3-4 ori pe zi 50 mg (2,5 ml) 150–200 mg (7,5 - 10 ml)
1 - 3 ani (10 – 15 kg) de 3 ori pe zi 100 mg (5 ml) 300 mg (15 ml)
4 - 6 ani (16 – 20 kg) de 3 ori pe zi 150 mg (7,5 ml) 450 mg (22,5 ml)
7 - 9 ani (21 – 29 kg) de 3 ori pe zi 200 mg (10 ml) 600 mg (30 ml)
10-12 ani (30-40 kg) de 4 ori pe zi 200 mg (10 ml) 800 mg (40 ml)

Mod de administrare

Numai pentru administrare orală şi de scurtă durată.

De administrat de preferinţă împreună cu alimente sau după masă.

Împreună cu flaconul este furnizată o seringă din plastic (5 ml) pentru măsurarea corectă a dozelor. A nu se administra la copii cu vârsta sub 3 luni.

Prezentare: 100ml

Scrieţi o recenzie

PADUDEN CU AROMA DE CAISE 20 mg/ml X 1 SUSP. ORALA

Acest medicament conţine ibuprofen. Ibuprofenul aparţine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), care ameliorează durerea, reduc inflamaţia şi scad temperatura corpului atunci când aveţi febră.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul