PIC Punga pentru gheata confortabila x 1buc

PIC Punga pentru gheata confortabila x 1buc

Punga pentru gheata PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuzii si hipertermie.

More details

A026183
New product

33,87 lei

- +

 
Informații

Punga pentru gheata PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuzii si hipertermie.  Utilizare extrem de usoara: trebuie doar sa introduceti cuburile de gheata in punga si sa aplicati pe suprafata afectata.

Punga pentru gheata PiC Solution este realizata dintr-un material textil confortabil dublu. Aceasta contine un strat special pentru a opri topirea ghetii. Dopul se inchide ermetic, cu garnitura de siguranta din cauciuc.

Aceasta punga pentru gheata PiC Solution este produsa in Italia de Artsana SpA, lider de piata in domeniu. Acest produs face parte din gama de produse pentru tratamentul afectiunilor prin terapia calda rece. Un alt produs eficient in tratarea afectiunilor de acest tip (hematoame, entorse, leziuni etc.) este compresa reutilizabila pentru terapie cald rece PiC Solution. O puteti comanda accesand link-ul urmator: https://dasco.ro/p/compresa-pic-solution-reutilizabila-thermogel-pentru-terapie-calda-rece-dim-20×30-cm-cu-husa-de-protectie-si-benzi-elastice-de-fixare/

Indicatii pentru utilizare punga pentru ghata PiC Solution:

Punga pentru gheata este indicata pentru utilizare in caz de: hematoame, entorse , leziuni, hipertermie si ori de cate ori aplicarea este necesara . Ideala si in caz de febra.

MASURI DE PRECAUTIE IN UTILIZARE : Nu se aplica pe pielea ranita. Inainte de a utiliza la sugari, copii, persoane in varsta si persoane afectate de diabet, tulburari cardiovasculare si a circulatiei sau a pielii cu sensibilitate scazuta (sindrom Raynaud) consultati un medic. In cazul in care aveti indoieli cu privire la tratamentul care urmeaza sa fie efectuat si/sau in cazul in care simptomele persista, cereti sfatul medicului.

CONTINUT:  1 punga pentru gheata, confortabila, Ø 28 cm.

Scrieţi o recenzie

PIC Punga pentru gheata confortabila x 1buc

Punga pentru gheata PiC Solution este recomandata pentru ameliorarea imediata a traumelor minore sau majore, contuzii si hipertermie.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul