PIC Ser fiziologic x 20 fiole

PIC Ser fiziologic x 20 fiole

Ser fiziologic pentru utilizare in terapia cu aerosoli sau pentru igiena ochilor.

More details

A026176
New product

17,90 lei

- +

 
Informații

Ser fiziologic PIC SOLUTION RinoFlux: o preparare sterila din clorura de sodiu si apa purificata utila in terapia cu aerosoli atat singura cat si in combinatii de medicamente. Flaconul de ser fiziologic este steril, practic, usor si pregatit pentru a fi folosit. Avand in vedere ca nu exista contraindicatii, este adecvat pentru utilizarea si pe termen indelungat. Serul fiziologic mai poarta denumirea si de solutie salina.

Produsul este furnizat in flacoane cu doza unica, de 5ml. Pentru a mentine sterilitatea, este recomandat sa folositi integral continutul la o singura utilizare.

Indicatii pentru utilizare ser fiziolgic:

  • in terapia cu aerosoli atat ca unica substanta cat si in combinatii cu alte medicamente prescrise de medicul curant;
  • pentru a fluidiza secretiile si de a umidifica membranele  nazale, pentru curatarea nazala si excesul de secretii la adulti, si pentru copiii care nu isi pot sufla nasul în mod autonom;
  • pentru igiena zilnica a membranelor mucoaselor nazale, in vederea prevenirii congestiei nazale cauzate de acumularea de secretii;
  • pentru a usura drenajul secretiilor in exces cauzate de racelil
  • poate fi utilizat si pentru igiena externa a ochilor.

Instrucțiuni de utilizare ser fiziologic in igiena nazala:

Desprindeti o fiola. Deschideti-o după ce v-ati spalat in prealabil pe maini, rotind capacul si asigurati-va ca fiola nu atinge nicio suprafata. Inclinati-va capul spre stanga; pentru copii, asezati copilul pe o parte, sustinandu-i capul cu o mana.  Introduceti usor capatul fiolei in nara si irigati cu o cantitate mare de solutie. Repetati pentru cealalta nara. Asteptati cateva minute pentru ca solutia sa-si faca efectul. Indepartati secretiile cu un servetel moale; in cazul copiilor, ridicati copilul si indepărtati secretiile cu un material textile moale sau cu un aspirator nazal. Utilizati de ori de cate ori este necesar sau conform indicatiilor medicului dumneavoastra.

Instructiuni de utilizare in terapia cu aerosoli:

Deschideti flaconul steril rasucind capacul; deschideti cupa de nebulizare, prin rotirea in sens invers acelor de ceasornic ; adaugati cantitatea necesara in tratamentul dvs.; inchideti cupa de nebulizare prin rotirea in sensul acelor de ceasornic si atasati celelalte accesorii necesare (tubul conectorului, masca si piesa bucala). Incepeti tratamentul.

Ingrediente : Clorura de sodiu 0,9%, apa sterila pana la 100 ml. 

Avertismente : Pentru utilizare externa. Nu injectați!A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de caldura ai de lumina. Sterilitatea este garantata numai daca ambalajul este intact ai nedeteriorat. Pastrati instructiunile pana cand produsul s-a terminat. A se utiliza, de preferinta, inainte de : data inscrisa pe ambalaj.

Scrieţi o recenzie

PIC Ser fiziologic x 20 fiole

Ser fiziologic pentru utilizare in terapia cu aerosoli sau pentru igiena ochilor.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul