PIC Tensiometru aneroid cu stetoscop clasic x 1buc

PIC Tensiometru aneroid cu stetoscop clasic x 1buc

Tensiometrul aneroid Pic Solution este un produs fiabil, robust si simplu de transportat, pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic.

More details

A026195
New product

71,00 lei

- +

 
Informații

La acest model, manometrul si para de umflare sunt doua elemente separate, primul pentru citirea valorilor presiunii, iar cel din urma pentru reglarea tensiu-nii in manseta pentru brat. Este inclus si stetoscopul, astfel formand un set complet.

Tensiometru aneroid cu stetoscop Pic Solution Classic StethoMed: un produs fiabil, robust si simplu de transportat, pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic. La acest model, manometrul si para de umflare sunt doua elemente separate, primul pentru citirea valorilor presiunii, iar cel din urma pentru reglarea tensiu-nii in manseta pentru brat. Este inclus si stetoscopul, astfel formand un set complet.

Toate tensiometrele Pic Solution trec prin verificari riguroase pentru contro¬lul calitatii, in conformitate cu legislatia UE, pentru a garanta calitatea si precizia maxima. Tensiometrul este conceput pentru ve¬rificarea tensiunii arteriale. Retineti ca masurarea tensiunii arteriale de catre o persoana care nu detine calificarile necesare nu inlocuieste consulturile medicale si aceasta nu trebuie sa aiba ca scop diagnosticarea sau sa duca la schimbarea tratamentului pe care il urmati.

Caracteristici tensiometru aneroid cu stetoscop:

 • Tensiometru mecanic pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic.
 • Manometru cu indicatii clare, usor de citit
 • Manseta confortabila cu inel de tragere si arici pentru aplicare rapida si simpla
 • Geanta din tesatura pentru transport simplu si depozitare ordonata
 • Se livreaza cu stetoscop;
 • Certificat de garantie 2 ani de la data achizitiei.

Detali tehnice tensiometru aneroid cu stetoscop:

 • Gradatia scalei: 2mmHg;
 • Precizie la masurare : +/- 3 mmHg;
 • Interval de masurare : 0 – 300 mmHg;
 • Conditii de functionare : +10°C + 40 °C; 20% – 85% RH (umiditate relativa);
 • Conditii de depozitare si transport -> – 20 °C + 70 °C; 20% – 85% RH (umiditate relativa);
 • Accesorii: Manseta pentru brat si stetoscop plat.
 • Stetoscopul contine: un cap plat, adecvat pentru masurarea pulsului si, prin urmare, pentru masurarea tensiunii arteriale, datorita modului confortabil in care poate fi introdus sub manseta pentru brat; un tub in Y; o pereche de casti; 2 capete pentru urechi aplicate la casti.

Continutul pachetului: tensiometru (para de umflare, manometru, furtun conector) manseta M-L, manual de utilizare in limba romana, stetoscop plat, geanta de transport si depozitare, certificat garantie inclus in manualul de utilizare 2 ani.

Scrieţi o recenzie

PIC Tensiometru aneroid cu stetoscop clasic x 1buc

Tensiometrul aneroid Pic Solution este un produs fiabil, robust si simplu de transportat, pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul