Remifemin x 60cp Cutie

Tratament din plante, 100% natural pentru: Tulburările neurovegetative și psihice din menopauză.

More details

A8X001794
New product

37,77 lei

- +

 
Informații

Tratament din plante, 100% natural pentru: Tulburările neurovegetative și psihice din menopauză. O tabletă conține. 2.5 mg extract uscat din rizomi de Cimicifuga racemosa (6 – 11 :1); Agent de extracție: propan-2-ol (40% v/v)

Indicații: Tulburările emoționale și neurovegetative cauzate de menopauză, precum bufeurile, palpitațiile, stările de iritabilitate și nervozitate, transpirația și tulburările de somn, uscăciunea vaginală, osteoporoză.

Administrare: O tabletă de 2 ori/zi, dimineața și seara, 6-12 luni. Remifemin este singurul produs care îndeplinește criteriile Agenției Europene a Medicamentului pentru administrarea pe termen lung. Efectele apar după câteva săptămâni de administrare, atingându-se un maxim de efect după 12 săptămâni de administrare. După 6 luni de administrare, întrebați medicul dacă doriți să continuați tratamentul.

Acțiune: Remifemin este un fito-SERM care se leagă selectiv de receptorii estrogenici de la nivelul sistemului osos, circulator și nervos central fără să modifice densitatea țesutului mamar și grosimea endometrului.

Avantaje: Este sigur în administrare – nu crește riscul de apariție a cancerului genitomamar (ca în cazul terapiei cu hormoni). NU crește grosimea edometrului și NU modifică densitatea țesutului mamar (efect protector pentru cancerul de sân). Cel mai studiat medicament pentru menopauză din lume, singurul medicament certificat de EMA pentru administrarea pe termen lung (mai mult de 6 luni; nu interacționează cu alte medicamente). Fără efecte secundare ale hormonilor receptorii estrogenici (fito-SERM).

Prezentare: 60 tablete

Scrieţi o recenzie

Remifemin x 60cp Cutie

Tratament din plante, 100% natural pentru: Tulburările neurovegetative și psihice din menopauză.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul