REMOTIV 250 X 30 COMPR. FILM. 250mg EWOPHARMA

REMOTIV 250mg X 30 COMPR. FILM.

Remotiv este un medicament pe baza de plante, utilizat in tratamentul tulburarilor de dispozitie.

More details

W14054001
New product

43,36 lei

- +

 
Informații

Indicații: Adjuvant în: Tulburări neurovegetative; Tulburări depresive de intensitate ușoară/medie; Tulburări de anxietate. Compoziție: Remotiv 250; Un comprimat filmat conține 250 mg extract uscat de Hyperici herba (iarbă de sunătoare), corespunzător la 0,5 mg hipericină totală și excipienți.

Contraindicații: Hipersensibilității cunoscute la substanța activă sau oricare dintre excipienți; Tratament concomitent cu: - anticoagulantele orale; - ciclosporină; - antiretrovirale inhibitoare ale proteazei și inhibitori nonnucleozidici ai revers transcriptazei.

Mod de administrare: Remotiv este un medicament destinat adulților. Doza recomandată este de 1 comprimat filmat Remotiv 250 de două ori pe zi, dimineața și seara, administrarea făcându-se cu o cantitate de lichid (un pahar mare cu apă), de preferință în timpul mesei sau după aceasta; comprimatele nu trebuie sfărâmate. Vârstnici: dozele sunt identice ca cele pentru adulți. Medicamentul trebuie administrat cel puțin 14 zile pentru a se instala efectul terapeutic. Se recomandă un tratament pe o durată de 4-6 săptămâni. Utilizarea în cazul tulburărilor depresive, necesită avizul medicului de specialitate.

Reacții adverse: În cadrul studiilor clinice au fost raportate următoarele evenimente adverse: amețeli, astenie, uscăciunea gurii, simptome gastrointestinale, cefalee și transpirații. Dacă apar reacții cutanate de fotosensibilitate, trebuie întrerupt tratamentul cu Remotiv și investigate simptomele apărute.

Păstrare: A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ambalaj: Cutie cu 2 blistere a câte 15 comprimate filmate.

Scrieţi o recenzie

REMOTIV 250mg X 30 COMPR. FILM.

Remotiv este un medicament pe baza de plante, utilizat in tratamentul tulburarilor de dispozitie.

Scrieţi o recenzie

Intrebări despre produs

Pune o intrebare

30 alte produse în aceeași categorie:

No products

Nu ai ales Shipping
0,00 lei Total

Vezi coşul